O ciorbă gustoasă de miel, acrită cu borș, ce a devenit tradiție pe masa noastră de Paște!
O ciorbă gustoasă de miel, acrită cu borș, ce a devenit tradiție pe masa noastră de Paște!
Pasca nu trebuie sa lipseasca de pe masa de sarbatoare. Fie ca e cu aluat, fie ca e varianta moderna fara aluat, intregeste peisajul si este desertul principal de Paste.
Hot cross buns sunt chifle dulci, foarte aromate, pline de scorțișoară și fructe uscate. Sunt tradiționale din UK, Noua Zeelandă, Australia, India și se mănâncă în Vinerea Mare. Sunt decorate cu o cruce pentru a marca sfârșitul postului.
O rețetă de drob de miel pufos și foarte bine legat.
Drob de pui la îndemâna oricui
Drob de miel cu ou si prapure de porc.
O rețetă făcută cu mult dor și dragoste, una dintre cele mai dragi amintiri din perioada copilăriei și a adolescenței, cu precădere.
Family recipe! ♥️
Dulcele care se regăsește mereu pe masa de Paște.
Pasca fara aluat in doua culori.
Reteta clasica de drob de pui.