Eu am făcut mușchiulețul și cartofii la multicooker Oursson 5005, dar le puteți face și la cuptor.
Eu am făcut mușchiulețul și cartofii la multicooker Oursson 5005, dar le puteți face și la cuptor.
Gustul aromat al acestor paste te vor face să îți dorești încă o porție. Textura fragedă a pieptului de pui în sosul de roșii în combinație cu pastele moi vor alcătui meniul perfect pentru orice ocazie.
Reteta clasica de drob de pui.
Steak de strut cu cartofi si rozmarin la cuptor.
Pulpa de ied in sos de vin cu ierburi aromate și cartofi copți.
Sarmale cu mămăliguță.
Un sandwich gustos cu pulpa de porc gătită slow.
Pentru că noi nu mâncăm miel, am hotărât ca anul acesta, pentru Paște să pregătim rață. Am am lăsat-o la marinat cu vin, portocală și mirodenii, apoi am dat-o la cuptor. Pentru garnitură, am ales cartofi natur cu unt și mărar.
Piept de pui la cuptor, cu condimente, măsline verzi și felii de lămâie.
Pulpă de porc condimentată cu usturoi, pătrunjel, ulei de măsline, cimbru, iar pentru garnitură am ales cartofi albi feliați până la jumătate, îmbrăcați în ulei de măsline, usturoi mărunțit, cimbru, busuioc,boia dulce si oregano.