Categorie: Rețete cu Carne

Paste cu piept de pui

Gustul aromat al acestor paste te vor face să îți dorești încă o porție. Textura fragedă a pieptului de pui în sosul de roșii în combinație cu pastele moi vor alcătui meniul perfect pentru orice ocazie.

Citește
 

Rață la cuptor, cu portocală și vin

Pentru că noi nu mâncăm miel, am hotărât ca anul acesta, pentru Paște să pregătim rață. Am am lăsat-o la marinat cu vin, portocală și mirodenii, apoi am dat-o la cuptor. Pentru garnitură, am ales cartofi natur cu unt și mărar.

Citește
 

Pulpă de porc cu cartofi feliați la cuptor

Pulpă de porc condimentată cu usturoi, pătrunjel, ulei de măsline, cimbru, iar pentru garnitură am ales cartofi albi feliați până la jumătate, îmbrăcați în ulei de măsline, usturoi mărunțit, cimbru, busuioc,boia dulce si oregano.

Citește