Categorie: Rețete fără Carne

Ciorbă de burtă vegetariană, cu pleurotus

Cu o textură aproape identică cu burta de vită, ciorba de burtă vegetariană cu pleurotus e un adevărat deliciu, iar eu prefer să adaug și puțini hribi pentru aroma lor deosebită. Fie că sunteți vegetarieni sau doar vreți să mâncați ceva mai ușor, ciorba de pleutorus se gătește super ușor și are un gust de vis! Trebuie neapărat să o încercați!

Citește
 

Tocăniță de ciuperci

Dacă acum ceva timp m-ar fi servit cineva cu o tocăniță de ciuperci, aș fi spus pas.
Nu și acum, însă!
Am început să iubim ciupercile și să le consumăm sub diverse forme: în omletă, în sos pentru paste, în supă cremă și lista poate continua.

Citește
 

Supă cremă de conopidă

Zilele trecute am savurat o delicioasă supă cremă de conopidă. Deși obișnuim să mai servim și astfel de supe, de conopidă chiar nu mai făcusem.
Tare ne-a plăcut rezultatul final, așa că am decis să vă împărtășesc și vouă rețeta, ca de fiecare dată.

Citește