Preparatul acesta este unul vegan si este plin de arome, asa ca nu ezita sa il incerci.
Preparatul acesta este unul vegan si este plin de arome, asa ca nu ezita sa il incerci.
Am pregătit această garnitură pentru o friptură, din cartofi fierți, pe care i-am dat prin ou, făină, pesmet, am condimentat cu sare și rozmarin și i-am servit cu iaurt grecesc.
Eu am folosit pesmet făcut în casă, este râșnit mai mare, e ușor crocant.
Pentru o gustare de după amiază sau un mic dejun poți pregăti aceste batoane de brânză Camembert de la Delaco și sparanghel date prin ou și pesmet și prăjite. Sunt gata repede și se mănâncă și mai repede. Eu folosesc pesmet făcut de casă, este auriu, îl mărunțesc mai mare și nu e așa sărat ca cel cumpărat.
Supa crema de legume este mereu o alternativa gustoasa si sanatoasa cand nu ai timp de un pranz sau o cina prea complicata.
O reteta de paste ce e gata cat ai clipi, dar si plina de arome.
Ti-e dor de o supa cremă? Uite o rețeta simplă și rapidă pentru poooofte potolite imediat.
Chiftele de post, din legume, gustoase și sățioase. Nouă ne plac mult, sunt foarte aromate.
Acest aperitiv cu zucchini (sau dovlecel de vară) este aromat și gustos. L-am tăiat în patru și l-am umplut cu brânză Mozzarella, Camembert, măsline kalamata, ulei de măsline și mirodenii.
Un alt mod de a omagia vara cu tot ce-ți poate oferi ea mai bun și proaspăt este această ciorbă de vară, cu lobodă și dovlecel, dreasă cu ou și acrită cu borș, un preparat plin de vitamine (vit C și K) și minerale (fier, calciu).
O reteta plina de arome si foarte gustoasa pentru vegani.