Categorie: Rețete fără Carne

Cartofi noi pané, cu rozmarin și iaurt grecesc

Am pregătit această garnitură pentru o friptură, din cartofi fierți, pe care i-am dat prin ou, făină, pesmet, am condimentat cu sare și rozmarin și i-am servit cu iaurt grecesc.
Eu am folosit pesmet făcut în casă, este râșnit mai mare, e ușor crocant.

Citește
 

Gustare cu batoane de camembert și sparanghel pané

Pentru o gustare de după amiază sau un mic dejun poți pregăti aceste batoane de brânză Camembert de la Delaco și sparanghel date prin ou și pesmet și prăjite. Sunt gata repede și se mănâncă și mai repede. Eu folosesc pesmet făcut de casă, este auriu, îl mărunțesc mai mare și nu e așa sărat ca cel cumpărat.

Citește
 

Zucchini în stil mediteranean

Acest aperitiv cu zucchini (sau dovlecel de vară) este aromat și gustos. L-am tăiat în patru și l-am umplut cu brânză Mozzarella, Camembert, măsline kalamata, ulei de măsline și mirodenii.

Citește
 

Borș cu lobodă și dovlecel

Un alt mod de a omagia vara cu tot ce-ți poate oferi ea mai bun și proaspăt este această ciorbă de vară, cu lobodă și dovlecel, dreasă cu ou și acrită cu borș, un preparat plin de vitamine (vit C și K) și minerale (fier, calciu).

Citește