Am meșteșugit o rețetă italiană de focaccia, „croită” cu brânză franțuzească gorgonzola și accesorizată cu nuci pecan. Rezultatul: în 5 minute a dispărut toată din farfurie!
Am meșteșugit o rețetă italiană de focaccia, „croită” cu brânză franțuzească gorgonzola și accesorizată cu nuci pecan. Rezultatul: în 5 minute a dispărut toată din farfurie!
Cheesecake cu Nutella, delicios și cu consistență de mousse, perfect pentru acele momente în care merităm un mic răsfăț și uităm de calorii.
O rețetă simplă și gustoasă: supă cremă de cartofi cu leuștean, pentru că leușteanul e un ingredient prea puțin folosit și trebuie să îl punem mai mult în valoare. Vă invit să vă bucurați de toate aromele naturii și să redescoperiți aroma leușteanului!
Salată rapidă, gustoasă și sățioasă. Dacă dorești o variantă de post poti renunta la ou și telemea și să adaugi fasole rosie din conservă, tofu, porumb sau orice mai ai prin frigider si ti se potrivește.
Prăjitură fragedă cu mere.
Cea mai bună rețetă de tagliatelle mâncate vreodată în viata mea!
Ciorba de perisoare adaptata pt cei mici.
Ador bucătăria italiană, în mod special, pastele. De data aceasta, am pregătit o rețetă clasică.
Am pregătit cu drag pentru ai mei niște vin fiert cu mirodenii. Tata ne povestește ce vin bun îi făcea mama lui când era tânăr. Îi ferea de răceală și se bucurau de săniuș și de lucrurile simple. Astăzi am vrut să recreez și eu un pic din acea atmosferă.
Supa de ceapă și pâine cu usturoi este o mâncare consistentă, de iarnă …