Tortul de ciocolată pare o prăjitură complicată, la care se încumetă mai degrabă gospodinele cu experiență, în realitate lucrurile stau altfel. Cu puțină răbdare și ingredientele potrivite, rezultatul va fi, cu siguranță, delicios.
Tortul de ciocolată pare o prăjitură complicată, la care se încumetă mai degrabă gospodinele cu experiență, în realitate lucrurile stau altfel. Cu puțină răbdare și ingredientele potrivite, rezultatul va fi, cu siguranță, delicios.
Un tort delicios cu trei feluri de ciocolata.
Frumoasă ca o zi de vară ! Straturi de spumă de căpșuni, fructe și pandișpan, totul într-o cetate de pișcoturi de șampanie crocante.
Cine nu are destul timp pentru coacerea acestui tort cu vișine clasic îl poate prepara cu aluat de-a gata, din comerț. Se cumpără de la o patiserie bună un blat cu aceleași ingrediente și se ornează.
Acest tort clasic se poate prepara și pentru păstrare. Învelit în folie de aluminiu, se poate ține 2 luni.
Copil fiind, când mi s-a propus pentru prima oară să mănânc o prăjitură cu morcovi, am refuzat. Amestecul mi se părea absurd : o legumă în desert !
Din fericire, am abandonat prejudecata și mă răsfăț frecvent cu această prăjitură clasică din patiseria anglo-saxonă.
Încercați și dumneavoastră această prăjitură incredibilă, pentru care Gillemette propune o rețetă deosebit de gustoasă !
Această prăjitură de catifea roșie sau „red velvet” este un dulce clasic american foarte cunoscut. Deși este de ciocolată, își datorează numele faptului că printre ingrediente se află și sfeclă. Aceasta dă blatului culoarea și aspectul de catifea roșie. Leguma nu schimbă cu nimic gustul de cacao, desertul încântându-i chiar și pe fanii prăjiturii cu ciocolată.
Un tort „intunecat”, umed, aerisit, bogaaaat in ciocolata!
Un tort cu o explozie de arome deosebite – scortisoara, morcov, ananas si nuci.
O combinatie deosebita, perfecta pentru orice moment al zilei.
Un tort rapid și de efect. Puteți folosit orice fructe doriți, puteți sa faceți combinații de mai multe fructe. Delicios!