Rețetă de carne de vită gătită lent în oală sub-presiune cu legume și garnitură de cartofi copți zdrobiți.
Rețetă de carne de vită gătită lent în oală sub-presiune cu legume și garnitură de cartofi copți zdrobiți.
Iata o alta modalitate de a pregati cartofi copti dar fara sa folosesti cuptorul: in vasul tajine. Adauga pe langa cartofii foarte bine spalati morcovei si carne si savureaza un pranz sau o cina extraordinar de gustoasa si plina de gust si savoare. Vasul tajine face minuni in bucatarie!
O mancare foarte satioasa si delicioasa, perfecta pentru toata familia. Mancarea a iesit grozava, este de incercat! Merge perfect alaturi de muraturi.
Carnea de vita Stroganov este un fel de mancare rusesc cu carne de vita servita intr-un sos cu smantana. Din Rusia a devenit popular in intreaga lume, cu variatii considerabile fata de reteta originala. Eu am pregatit varianta cea mai simpla si mai rapida de gatit, cu carne tocata de vita. Este o mancare delicioasa si putin acrisoara de la sosul de mustar.
Cred ca este cel mai bun hamburger mancat vreodată și care trebuie neapărat incercat.
Săptămâna trecută am făcut o delicioasă ruladă umplută cu legume.
La noi s-a mâncat imediat, caldă, însă poate fi o variantă excelentă pentru a fi consumată și rece.
Poate fi servită dimineața la micul dejun sau luată la pachet, fără probleme.
Se feliază foarte ușor chiar și caldă, dacă folosiți un cuțit cu lama bine ascuțită.
Trebuie neapărat să o încercați! Noi facem și weekend-ul acesta cu siguranță.
Preparatul de astăzi s-a mâncat ca pâinea caldă și mâine repetăm, căci soțul nu s-a săturat în seara aceasta. Concluzia lui: „diviiiiiin, dar puțin”.
Ne-am trezit de dimineață cu chef de treabă și nu prea, așa că i-am dat de lucru ajutorului de nădejde, slowcooker-ul.
O rețetă delicioasă de vită! O să vă placa la nebunie!
Nimic nu se compara cu o lasagna in care numeroase straturi de sos ragu bolognese delicios, paste proaspete cu ou, sos bechamel fin si mozzarela se unesc armonios in cel mai perfect mod.