Categorie: Aperitive Reci

Nuci aperitiv

În cele ce urmează vă las rețeta nucilor aperitiv, pe care cu siguranță le veți îndrăgi și voi.
Sunt perfecte pentru toate mesele de peste zi, iar umpluturile pot fi diverse, după placul fiecăruia.
Nu mai zic că arată minunat pe masă și în cazul în care aveți musafiri sau organizați o petrecere.
Pot fi luate cu ușurință la pachet și aveți masa asigurată.

Citește
 

Pate cremos

Pentru că aveam în congelator o pungă cu multe organe de pasăre primite de la mama, am zis că cel mai bine le transform într-un pate cremos.
Bine am făcut, căci în felul acesta am descoperit o nouă variantă de pate cremos și dulceag, în care nu se simte deloc gustul de ficat, pe care Cireșel nu prea îl preferă, decât în anumite combinații.

Citește
 

RULADA CU CREMA DE BRANZA,CASCAVAL SI SUNCA PRESATA

Acum 2 zile am promis ca revin cu minunatele mele rulade.
Pentru ca tot vine Craciunul, va dau aceasta idee de aperitiv rapida si care cu siguranta va avea succes!
Pot fi prezentate ca si aperitive sau ca si fel principal, doar ca eu mai adaug o garnitura de cartofi.
Se fac super super repede si sunt mega delicioase.🤤

Citește
 

Tartă cu cheddar, blue cheese și pere

Să ne bucurăm de roadele toamnei târzii și să pregătim o tartă cu pere 🍐 parfumate și zemoase, cheddar maturat și blue cheese 🧀. O combinație pe care știu că înainte ați degustat-o în platourile de brânzeturi, dar acum am transformat-o într-o tartă delicioasă.

Citește
 

Tartă cu gălbiori, brânză și ceapă caramelizată

Până recent, nu încercasem gălbiori, dar când le-am descoperit aroma subtilă și delicioasă, mi-au tot venit idei de combinații de ingrediente, așa că am dat la cuptor o tartă gustoasă cu gălbiori parfumați, brânze cremoase, toate completate de dulceața cepei caramelizate. Știu, nu e neapărat o rețetă ușoară, dar e pentru momentele de răsfăț și se combină de minune cu un pahar de vin.

Citește
 

Salată de ou cu țelină

Din călătoriile mele prin lumea largă, un lucru bun am mâncat la englezi și acela este această salată gustoasă de ou cu țelină apio crocantă și aromată. Nici măcar nu știu dacă e rețeta lor tradițională, dar de când am descoperit-o, o tot gătesc și mă surprinde prin aromele ei. Partea bună e că se gătește ușor și în cantități mai mari, deci e perfectă ca aperitiv la evenimentele speciale din familie. Sper să vă placă!

Citește
 

Galette cu roșii și ceapă verde

Abia aștept să vină vara să mă pot bucura de roșii proaspete și aromate! Până atunci, am pregătit o rețetă delicioasă, cu gândul la zile însorite: galette cu roșii și cremă de brânză, aromată cu ceapă și usturoi verde. Cât credeți că a rezistat în farfurie? Puff și a dispărut!

Citește