Categorie: Biscuiți, Bomboane și Fursecuri

Bomboane Raffaello

Raffaello sunt printre cele mai apreciate bomboane. Combinația dintre nuca de cocos și migdala crocanta din interior este irezistibilă. Va propun o rețetă de bomboane Raffaello care sigur va fi pe placul vostru.

Citește
 

Canele de bordeaux, cu rom

Canele este o mică prăjitură caramelizată la exterior, a cărei coajă ușor crocantă ascunde un miez moale. Reușita acestui joc al texturilor este semnul unor canelate bune. Guillemette ne oferă rețeta clasică a acestei prăjituri, care nu cere decât un singur lucru : aluatul să fie preparat din ajun.

Citește
 

Bezele

Bezelele, numite și meringi sau merengi, fac parte din acele dulciuri pe care rareori ne gândim să le facem singuri.

Cu toate acestea, sunt ușor de preparat și reușesc de minune. Ușoare, în același timp crocante și moi, bezelele de casă vor face mândria și deliciul tău !

Citește