Propun aceasta reteta de bagels intr-o zi de weekend pentru a putea sa servesti brunch-ul perfect. Ingredientele sunt pentru 4 bucati, asa ca daca doresti sa faci mai multe dubleaza sau tripleaza cantitatea,
Propun aceasta reteta de bagels intr-o zi de weekend pentru a putea sa servesti brunch-ul perfect. Ingredientele sunt pentru 4 bucati, asa ca daca doresti sa faci mai multe dubleaza sau tripleaza cantitatea,
Granola facuta in casa este o alternativa grozava la cerealele din comert, care desi sunt gustoase, sunt pline de zahar. Este micul dejun perfect sau gustarea delicioasa dintre mese, cu fructe proaspete, deshidratate, iaurt, lapte sau chiar si simple, pot fi un snack de neratat, mai ales cand au ciocolata din plin.
De cand am descoperit reteta asta de biscuiti fara zahar, suntem toti indragostiti de ea. Ii facem foarte des.
Pentru Cireșel biscuiții sunt un must. Încă de când a descoperit această gustare are o pasiune pentru ei.
Îi savurează fie simpli, fie alături de fructe sau un derivat lactat.
În cele ce urmează vă las rețeta nucilor aperitiv, pe care cu siguranță le veți îndrăgi și voi.
Sunt perfecte pentru toate mesele de peste zi, iar umpluturile pot fi diverse, după placul fiecăruia.
Nu mai zic că arată minunat pe masă și în cazul în care aveți musafiri sau organizați o petrecere.
Pot fi luate cu ușurință la pachet și aveți masa asigurată.
Că ne plac untul de arahide și cocosul, nu mai este un secret. Ceea ce nu știți este că ne place și halvaua.
Din experimentele noastre au rezultat, fără să intenționăm acest lucru, niște biscuiți „halva” ge-ni-ali.
Întâmplare mai mult decât fericită. De acum, va putea gusta și Cireșel, ocazional, un biscuite halva.
Spun ocazional întrucât biscuiții sunt foarte dulci, însă sunt o alternativă mai sănătoasă pentru noi cei mari, atunci când avem poftă de halva.
Pentru că a trecut ceva timp de când nu mai folosisem forma de covrigei, m-am gândit că Cireșel ar fi încântat de o nouă gustare cu această formă. Am făcut niște covrigei cu morcov ge-ni-ali, după spusele băieților.
Îi puteți încerca și voi, chiar dacă nu aveți forma specifică.
După ce i-am gustat și eu, vă asigur că nu veți regreta! Ii puteți decupa cu orice altă formă doriți, cu siguranță gustul nu se va schimba.
Din ingredientele menționate mai jos, mie mi-au ieșit 40 de covrigei.
Data viitoare sigur fac porție dublă/triplă, să ne săturăm cu toții.
Batoane raw cu cocos și arahide
V-am tot spus că am mai făcut schimbări în alimentație, deși nu făceam excese nici înainte (doar la dulciuri mă abțineam cam greu, mă înțelegeți cu siguranță).
De data aceasta însă motivația a fost mai puternică și am renunțat și la dulciuri. Doar în weekend ne mai răsfățăm cu astfel de plăceri nevinovate.
Sunt dulciuri pregătite în casă și le consumăm cu moderație chiar și în ziua cu pricina.
Mi-am dorit să mai experimentez și alte preparate cu năut, așa că acum ceva timp am făcut niște crochete vegetale delicioase, zicem noi.
Am meșteșugit o rețetă italiană de focaccia, „croită” cu brânză franțuzească gorgonzola și accesorizată cu nuci pecan. Rezultatul: în 5 minute a dispărut toată din farfurie!