Dacă este posibil, se lasă tortul să se pătrundă 1 zi, pentru a căpăta o aromă mai plină.
Dacă este posibil, se lasă tortul să se pătrundă 1 zi, pentru a căpăta o aromă mai plină.
Cele mai bune batoane de ovăz mâncate de mine!
Merita incercat!
O reteta care merita incercata! Simpla si delicioasa!
Cine spune că nu poți mânca înghețată de Crăciun sau în sezonul rece? Mie îmi place și mi se pare potrivită de sărbători când am mânca un desert, dar mai ușor. Am avut niște înghețată cumpărată, de vanilie, care mi s-a părut prea dulce și nu a mâncat-o nimeni. Atunci am ales s-o reinterpretez. Am ales cacao și portocale, cacao și cafea, iar pentru cea de-a treia casoletă, cocos și stafide.
Ultima oară când am cumpărat brânză dulce de vacă, mi s-a părut uşor făinoasă, aşa că acum am găsit nişte urdă dulce care a fost mult mai gustoasă, îţi venea s-o mănânci aşa simplă. Am vrut să pregătesc mai multe cu ea şi m-am hotărât la poale-n brâu. Am pus mai puţin zahăr la aluat, decât se foloseşte de obicei, însă mi s-au părut suficient de dulci. Pentru ai mei, le-am adăugat în umplutură şi coajă de lămâie şi stafide. Au ieşit foarte fragede şi gustoase.
Brioșe cu blat delicios de ciocolată și lămâie, ornate cu cremă de ciocolată și decorate cu caramel crocant.
Un desert rapid si delicios!
Toamna ne îmbie cu aromele ei, din care putem alege, după plac. Eu am pregătit brioșe delicioase cu dovleac, cremă mascarpone, frișcă. Am folosit partea superioară dintr-un dovleac plăcintar, fiind suficientă pentru 15 brioșe.
Un desert delicios care se poate face in momentul in care ai cateva banane foarte coapte.