Iata un cheesecake tomnatic, cu piure de gutui aromat. Este cel mai bun cheesecake gustat vreodata pe care va invit sa-l preparati si voi.
Iata un cheesecake tomnatic, cu piure de gutui aromat. Este cel mai bun cheesecake gustat vreodata pe care va invit sa-l preparati si voi.
Îmi place să mă bucur de fiecare fruct în sezonul lui, pentru că atunci atinge apogeul gustului și al savorii. Și uite așa, a venit rândul murelor, pe care le-am integrat într-un cheesecake fresh (ca doar e vară 🙂), cremos și cu note acrișoare de lămâie. Nu știu cât de mult vorbesc pozele de la sine, dar vă garantez că e delicioasă.
Deși iubesc cheesecake-ul tradițional, cred că în această perioadă cel pregătit la rece este mult mai convenabil. Am făcut de foarte multe ori această rețetă, fără căpșuni, dar cred că acest adaos de fructe proaspete a făcut-o și mai delicioasă. Nu credeam că este posibil :)). Eu am folosit căpșuni, dar acestea pot fi înlocuite cu cireșe, vișine, zmeură sau chiar banane.
Sezonul citricelor se apropie de final și am vrut să mă mai bucur încă o dată de aromele lor fresh și culorile vii cu acest cheesecake stratificat. Prepararea prăjiturii durează puțin mai mult decât la un cheesecake normal, dar nu este complicată și rezultatul final este sigur să impresioneze!
Pasca nu trebuie sa lipseasca de pe masa de sarbatoare. Fie ca e cu aluat, fie ca e varianta moderna fara aluat, intregeste peisajul si este desertul principal de Paste.
Este una dintre cele mai bune combinatii de arome pe care le-am realizat. Asa ca daca ai putin de timp, te rog sa incerci acest cheesecake, nu o sa regreti.
Continuăm seria de deserturi sănătoase cu un cheesecake raw vegan cu afine, lămâie și cocos. Brânza este înlocuită cu nuci caju și lapte de cocos, iar aromele clasice de lămâie proaspătă și afine dulci lucrează în armonie în acest cheesecake stratificat. Este combinația perfectă de dulce și acru.
Imi place mult acest cheesecake, combinatia de caramel sarat si crema cu aroma de vanilie e vis !
Am descoperit o reteta de blondies si m-am gandit sa ii fac un mic update si sa transform aceasta prajitura intr-un cheesecake cu dulceata de afine. Rezultatul este unul delicios, trebuie sa incercati si voi reteta.
Dacă aveți deja făcuți biscuiții, acest delicios cheesecake cu jeleu de zmeură se pregătește în mai puțin de jumătate de oră.
Mai mult durează răcirea, dar merită așteptarea!