O reteta de paste mai „atipica” cu un nivel ridicat de proteine.
O reteta de paste mai „atipica” cu un nivel ridicat de proteine.
Reteta asiata de taitei este una rapida si plina de arome si mai e si vegana. Asa ca ia-ti betele si hai sa mancam:D
O combinatie perfecta!
Gnocchi cu sos de roșii coapte și pesto… curcubeu pe cerul gurii.
Acum ceva timp vă povesteam cât de mult ne plăcea să urmărim emisiunile culinare de pe Paprika Tv.
Cele mai urmărite erau cele ale preferaților noștri: Nigella Lawson, Gordon Ramsay, Raymond Blanc, Nadiya Hussain, Jamie Oliver etc.
De când a apărut Cireșel, însă, acest lucru se întâmplă mai rar, seara, după ce adoarme el, când sunt prea obosită să mai lucrez.
Încă de când am văzut rețeta de gnocchi a lui Jamie, mi-am dorit să o testăm.
Pentru sosul de roșii, n-am folosit roșii cherry, ci roșii mari, de grădină. Nu vă puteți imagina ce aromă a invadat toată bucătăria!!!
Și da, confirm, e cel mai simplu, rapid și delicios sos, mai ales cu asemenea minunății din natură.
Cu siguranta o sa indragiti aceasta reteta!
Eu ca persoana, ador toate combinatiile de paste ce nu contin carne, asa ca va propun aceasta reteta de paste cu ciuperci cu o textura foarte cremoasa.
Această rețetă de tagliatelle cu sos pesto homemade nu este deloc complicată, însă este atât de delicioasă, încât nu trebuie să o ratați!
Este rețeta perfecta pentru zilele aglomerate. Simplu & rapid & gustos.
Hello!
Astăzi am să vă scriu despre faimoasa mea rețetă de „Paste al Forno” by Roxenne`s Kitchen. 🙂
Știu că pastele normale se fac cu penne, dar mie îmi place să le fac doar cu Fusili (Spirale cum le spun )
Rețeta este furată de la o prietenă veche de-a mea de foarte mulți ani, respectiv 7-8 ani, dar îmi place să o fac în mod repetat, fără să schimb ceva la ea. Sunt pur și simplu delicioase.
Să punem pe hârtie următoarele ingrediente pentru a face cea mai bună porție de paste :
Trebuie să încercați și voi aceste paste, mai ales dacă sunteți fani paste.