Categorie: Patiserie

Pizza cu brânzeturi

Îmi doream de mult să fac o pizza numai cu brânzeturi, pentru că de fiecare dată mai adăugam și altceva, ba ciuperci, ba un pic de salam, așa că de data asta m-am ținut de promisiune. Am ales diferite brânzeturi. De aceea, vă sfătuiesc să țineți cont de cantitățile de brânzeturi pe care le folosiți pentru pizza, acestea nu vor fi egale, întrucât fiecare brânză are gustul și personalitatea sa, una fiind mai intensă (deci este suficientă o cantitate mai mică) în vreme ce alta poate fi mai ușoară.

Citește
 

Yorkshire pudding cu spanac si cas afumat

Yorkshire Pudding este un preparat foarte usor de facut si extraordinar de delicios, schepsisul fiind rapiditatea manevrarii: trebuie sa te misti fasnet, altfel se pleosteste budinca. Este o reteta minunat de versatila, putand sa o adaptezi usor dupa gusturi si preferinte (daca te-ai indragostit de ea in varianta sarata, experimenteaz-o si cu fructe proaspete si ciocolata). Baza avand putine ingrediente si foarte usor accesibile, topping-urile sunt limitate doar de imaginatia ta! Eu iti propun o varianta de care nu ma satur absolut deloc si cu care poti impresiona (foarte lejer) musafirii, prietenii sau familia. Spor la treaba!

Citește