Tarta aromata cu parfum de toamna.
Tarta aromata cu parfum de toamna.
Când vine vorba de copilărie la ce te gandesti? La găluște cu prune,normal!
Este minunat să ai la îndemână o rețetă de prăjitura rapidă și simplă pentru acele zile în care nu vrei să faci ceva prea elaborat. Din cauză că am folosit un sirop aromat de miere și portocale este o prăjitură foarte fragedă și light, nu foarte dulce ceea ce o face perfectă cu o cupă de înghețată de vanilie alături. Puteți înlocui piersicile cu alte fructe, cum ar fi caise, prune sau cireșe, dar nu utilizați fructe de pădure exagerat de suculente, cum ar fi căpșuni sau zmeură deoarece va ieși prea moale.
În ultimul timp am încercat să scot, pe cât posibil, zahărul din alimentație. Astfel am pregătit această prăjitură cu mere, care se face foarte ușor și este delicioasă.
O prăjitură rapidă și fără zahăr, cu ingrediente pe care le putem găsi cu ușurință în frigiderul nostru.
Îmi place să mă bucur de fiecare fruct în sezonul lui, pentru că atunci atinge apogeul gustului și al savorii. Și uite așa, a venit rândul murelor, pe care le-am integrat într-un cheesecake fresh (ca doar e vară 🙂), cremos și cu note acrișoare de lămâie. Nu știu cât de mult vorbesc pozele de la sine, dar vă garantez că e delicioasă.
O reteta fresh de primavara/vara. Dulce si usor acrisoara de la capsuni.Un desert care iti va indulci ziua .
Pentru mine, negresele și blondinele perfecte sunt simple, rapide, cu o textură moale si gooey, iar pe timp de vară ador combinația cu fructe acrișoare. Fiind sezonul zmeurei a trebuit să încerc această rețetă și rezultatul nu a dezamăgit 🤤.
În zilele toride de vară prefer să pregătesc prăjituri cât mai simple, deserturi fresh, cu fructe de sezon, care să fie în ton cu vremea de afară. Puteți folosi ce fructe doriți, dar pentru mine combinația de brânză ricotta și cireșe este pur și simplu divină.
Un desert pe cat de rapid, pe atat de gustos
Foietaje cu crema de branza si piersici