Dovlecelul este o legumă foarte ușor de gătit și dacă e preprată corect, foarte gustoasă. Este o garnitură foarte ușoară pe care trebuie să o încercați.
Dovlecelul este o legumă foarte ușor de gătit și dacă e preprată corect, foarte gustoasă. Este o garnitură foarte ușoară pe care trebuie să o încercați.
Iata o varianta rapida pentru o cina delicioasa. Un muschiulet de porc fraged si aromat, alaturi de legume trase la tigaie in ulei de masline.
Rețeta aceasta îmi amintește foarte mult de copilăria mea. E o rețeta simplă, doar o singură problemă are: se termină foarte repede.
Pentru un prânz sățios, ușor de preparat și foarte gustos putem opta pentru aceasta rețeta! Pastele sunt printre preferatele mele și aceasta nouă rețeta pot spune ca m-a cucerit ! Abia aștept sa o încărcați și voi!
O adevărată operă de artă plină de culoare și gust deosebit.
Îmi doream de mult să fac o pizza numai cu brânzeturi, pentru că de fiecare dată mai adăugam și altceva, ba ciuperci, ba un pic de salam, așa că de data asta m-am ținut de promisiune. Am ales diferite brânzeturi. De aceea, vă sfătuiesc să țineți cont de cantitățile de brânzeturi pe care le folosiți pentru pizza, acestea nu vor fi egale, întrucât fiecare brânză are gustul și personalitatea sa, una fiind mai intensă (deci este suficientă o cantitate mai mică) în vreme ce alta poate fi mai ușoară.
Daca nu ai incercat pana acum aceasta reteta, nu stii ce pierzi! A iesit o minunatie de placinta!
Paste Carbonara – un preparat pe cat de simplu pe atat de gustos. Un clasic italian care este iubit de milioane de oameni din intreaga lume. Aceasta reteta propune o varianta a acestui fel de mancare, in interpretare proprie.
Un preparat italian, realizat cu vinete, mozzarella, parmezan si sos de rosii. Acest fel de mancare este ideal pentru o cina perfecta.
Atunci cand pregatesti mancare din abundenta ajunge de cele mai multe ori sa nu fie consumata, iar zilele festive se incheie cu o risipa pentru ca ajungem sa aruncam la cosul de gunoi mai bine de jumatate. As vrea sa dau cateva idei pentru a consuma ouale fierte care raman dupa Paste.