Categorie: Rețete cu Dovlecel

Tartă cu zucchini și leuștean

Tartă cu zucchini și leuștean, o nouă rețetă care pune în valoare aroma specială a leușteanului. În combinație cu zucchini și cheddar, a rezultat o tartă delicioasă, cu un blat aromat din fulgi de ovăz. Vă invit la degustat!

Citește
 

sticksuri de dovlecei

Cea mai gustoasa descoperire. Recent am descoperit sticksurile de dovlecel cu parmezan si de atunci sunt tot mai des la noi pe masa. Se fac usor iar timpul de gatire e scurt. Sper sa ii incerci pentru ca merita.

Citește
 

Pepperonata

O rețetă clasică italiană, genul de confort food care face stomacul să danseze în zilele reci de toamnă/iarnă. Servit aici cu bulgur, dar se poate servi cu cartofi fierți, cuscus, orez sau orice altă garnitură preferați.

Citește
 

Dovlecei umpluti crocanti

Dovleacul crocant umplut cu parmezan este usor de facut si este una dintre cele mai bune modalitati de a va bucura de dovlecei! Garnitura perfecta sau gustare!

Citește
 

Galette cu branza

Daca pana acum am incercat doar galette dulce, era timpul si pentru galette sarata, asa ca am facut rapid una cu telemea de vaca si zucchini. Ce imi place la acest preparat e faptul ca se face rapid si poate fi ideal de luat la pachet sau de servit la masa de sarbatoare.

Citește
 

Ratatouille by Kutt

Franța este cea care a dat lumii măsura eleganței și a rafinamentului. Stilul și bunul gust caracteristic culturii franceze se regăsește și în preparatele culinare provenite din toate zonele geografice ale acestei țări.

Poate una dintre cele mai cunoscute nouă rețete din sud-estul provensal este Ratatouille, faimoasa tocăniță de legume originară din Nisa. Bogată în legume gătite lent la cuptor, acest fel de mâncare reprezintă o alternativă ușoară, sănătoasă și absolut delicioasă pentru o cină în familie.
Farmecul pregătirii acestui preparat constă în faptul că Ratatoille permite o oarecare libertate de exprimare a creativității bucătarului în ceea ce privește alegerea și combinarea legumelor, importantă fiind însă respectarea metodei și a pașilor de preparare.

Citește