Mesele festive pot contine oricand un astfel de preparat atat de aspectuos si gustos. Va recomand cu drag sa incercati!
Mesele festive pot contine oricand un astfel de preparat atat de aspectuos si gustos. Va recomand cu drag sa incercati!
Sandwich bogat cu brânzeturi, mușchi de porc afumat și omleta cu ciuperci. După preparare rezultă aproximativ 4 porții.
Aceste clătite arăbesti cu spanac sunt diferite la gust de tot ce întâlnim în mod normal în bucătăria românească. Sunt foarte bune și ușor de făcut dar vă sfătuiesc să nu faceți cantități foarte mari deoarece ele sunt cele mai bune in ziua în care le-ați pregătit, după iși pierd din gust din punctul meu de vedere.
Această delicioasă frittata cu dovlecel a apărut în viața noastră într-o seară leneșă de luni. Inspirata din ce am gasit cand am deschis frigiderul, aceasta frittata este super gustoasa plus ca are si marele avantaj ca este saraca in carbohidrati si 0 zahar, deci merge foarte bine si pentru diabetici.
Așadar…
Gofrele sarate sunt ideale pentru a fi consumate la micul dejun. Am adaugat in compozitie cascaval si porumb din conserva si am pregatit familiei un super mic dejun! Pot fi mancate cu branza si legume, alaturi de un ceai fierbinte, cacao cu lapte sau cafea.
O gustare tare delicioasa, usor de facut si tare buna. Merge foarte bine pe post de pranz rapid sau luate in pachet la scoala sau la munca.
Iata o alta modalitate de a pregati ouale, la cuptor, intr-o omleta pufoasa si foarte simplu de pregatit. Painea se umfla cu oul amestecat cu laptele si iese deosebit de gustoasa toata combinatia. Va recomand cu drag aceasta reteta!
Iata ce culoare frumoasa poate prinde micul tau dejun! Dar si gustul este la aceeasi inaltime. Incearca aceste gofre sarate si pufoase si te vei indragosti de ele la prima inghititura! Sunt perfecte si pentru pachet la scoala pentru copii, daca vreti sa evitati varianta dulce.
O rețetă pe care o pregătesc cel mai des pentru micul dejun și care îmi amintește mereu de copilărie.
Ouale sunt printre primele mele alegeri cand vine vorba de mic dejun, iar acest preparat imbina atatea gusturi, incat nu are cum sa nu-ti placa