O noutate ce vă asigur că merită încercată. Pasca cu ciocolată este aromată, gustoasă și perfectă pentru masa de Paști.
O noutate ce vă asigur că merită încercată. Pasca cu ciocolată este aromată, gustoasă și perfectă pentru masa de Paști.
Cozonac pufos, aromat, nelipsit de pe masa de Paște!
De Paști ar trebui să delectam cu minunata pască fără aluat, o pască delicioasă, rapida care satisface chiar și cele mai pretențioase gusturi. Nu eram un fan înrăit al păștii însă de când mama a descoperit rețeta fara aluat, am inclus pasca pe lista deserturilor preferate. E musai de incercat, de gustat și de preparat😄. Sunt sigură că și cei care nu sunt prieteni cu pasca o vor iubi.
Un desert specific Pastelui.
O friptura de miel delicioasa, care pica singura de pe os.
Pasca cu smantana si aluat subtire ca de tarta.
Cozonac cu mac, un dulce specific sărbătorilor din țara noastră.
Am pregătit aceste fursecuri cu vanilie și lămâie, în formă de ouă, iepurași, miei, flori și rățuște și le-am decorat pentru Paște. Preferatele mele la decorat au fost oușoarele, pe care am vrut să le glazurez astfel încât să semene cu niște mici tablouri, mieii i-am făcut totuși albi, iar rățuștele au mai primit și câteva pene colorate. Iepurașii au ieșit de ciocolată. Sper să vă placă.
Pasca fara aluat desert pentru masa de Paste.
Acest preparat este specific sărbătorilor Pascale dar se poate prepara în orice perioadă a anului.