Orice iubitor de desert și nu numai, va adora această prăjitură cu bulion și cremă de griș, de la prima degustare.
Orice iubitor de desert și nu numai, va adora această prăjitură cu bulion și cremă de griș, de la prima degustare.
Pentru un gust mai pronunțat de usturoi, presează ușor usturoiul copt (cel nedecojit) de pe fundul tăvii, cu dosul unei linguri, cât timp carnea se odihnește. Amestecă usturoiul în zeama din tavă înainte de a o turna peste carne.
O pulpă de miel va fi suficientă pentru opt persoane, dacă este însoțită de o garnitură sățioasă de cartofi și este completată cu spată de miel sau de berbecuț. Fă-ți viața ușoară și servește acest fel cu fasole verde sau mazăre și cu spanac înăbușit.
Este un cozonac pufos, aromat și are zahar într-o cantitate decentă, zic eu. 😊
Cozonacul italienesc se servește de obicei la sărbători cu lapte sau ceai, fiind un produs gustos și sănătos, ușor de preparat acasă.
Aluat moale și pufos cu gust de unt și ciocolată.
Dacă vreți să faceți ceva mai deosebit pentru masa de sărbătoare, vă recomand această coroniță pufoasă, aromată și rapidă.
Pasca tradițională, cu brânză dulce, este savuroasă și aromată, preparată din aluat special de cozonac, cu multă brânză proaspătă de vaci, ouă, lapte și stafide. Ideală pentru sărbătorile Pascale.
Pulpa de miel este potrivită pentru orice moment al anului, dar mai ales de Paste. Prepar-o cu cimbru și va fi pe placul tuturor.
Surprinde-ți invitații cu ceva nou și creează o atmosferă festivă la masa de Paște. Cei dragi vor aprecia cu siguranță un plus de noutate și creativitate în pregătirea prăjiturilor de Paște.