Categorie: Rețete de Paști

Friptură de miel cu usturoi și tocană de cartofi la cuptor

O pulpă de miel va fi suficientă pentru opt persoane, dacă este însoțită de o garnitură sățioasă de cartofi și este completată cu spată de miel sau de berbecuț. Fă-ți viața ușoară și servește acest fel cu fasole verde sau mazăre și cu spanac înăbușit.

Citește
 

Cozonac

Este un cozonac pufos, aromat și are zahar într-o cantitate decentă, zic eu. 😊

Citește
 

Cozonac italienesc

Cozonacul italienesc se servește de obicei la sărbători cu lapte sau ceai, fiind un produs gustos și sănătos, ușor de preparat acasă.

Citește
 

Cozonac coroniță

Dacă vreți să faceți ceva mai deosebit pentru masa de sărbătoare, vă recomand această coroniță pufoasă, aromată și rapidă.

Citește
 

Pască

Pasca tradițională, cu brânză dulce, este savuroasă și aromată, preparată din aluat special de cozonac, cu multă brânză proaspătă de vaci, ouă, lapte și stafide. Ideală pentru sărbătorile Pascale.

Citește
 

Pulpă de miel cu cimbru

Pulpa de miel este potrivită pentru orice moment al anului, dar mai ales de Paste. Prepar-o cu cimbru și va fi pe placul tuturor.

Citește
 

Cupcakes de Paște

Surprinde-ți invitații cu ceva nou și creează o atmosferă festivă la masa de Paște. Cei dragi vor aprecia cu siguranță un plus de noutate și creativitate în pregătirea prăjiturilor de Paște.

Citește