Categorie: Rețete cu Carne

Coștițe de miel

Dacă îți place sau nu carnea de miel, cu siguranță această rețetă te va cuceri. Carnea de miel nu se află printre favoritele mele, dar această rețetă este delicioasă cu puține ingrediente și ușor de făcut, nu doar pentru Paște, ci și pentru o cină de duminică în familie.

Citește
 

Drob din ficat de porc, în foietaj

Anul trecut mi-am dorit să pregătesc un drob mai deosebit, astfel că l-am pregătit în foi de foietaj și l-am copt într-o formă rotundă. A fost crocant și foarte gustos, ai mei au fost încântați, astfel că de Paște îl voi pregăti la fel.

Citește
 

Caracatița la tigaie cu cartofi natur

Am gustat pentru prima data caracatița intr-un concediu in Lisabona, iar acest preparat îmi aduce mereu aminte de concediu. Așadar in zile precum acestea in care stam cuminți in casa, am ales sa călătorim prin intermediul gusturilor, iar caracatița asta este un “bilet” dus-întors spre Portugalia 🙂

Citește
 

Tăieței cu vită ( Gyudon )

Nu te-ai gândit să mănânci tăieței peste orez, dar acești tăieței transparenți sunt făcuți din fasole mung.
Rezultatul este o mâncare japoneză clasică și sănătoasă, ușor de făcut și cu adevărat satisfăcătoare.

Citește