Un preprat vegetarian.
Un preprat vegetarian.
O rețetă simplă, vegană și foarte arătoasă!
Când faceți această rețetă, gândiți-vă la ghiveciul de legume cu care suntem noi obișnuiți. Puteți adăuga (ex.: vinete, ciuperci, etc.) sau elimina legume sau condimente după preferințe. Eu am folosit ce legume aveam la îndemână și a ieșit ceva delicios!
O rețetă potrivită atunci când nu ai prea mult timp la dispoziție pentru a găti.
O rețetă simplă de paste (eu prefer Penne Rigate integrale) cu ciuperci și sos de roșii. Gustul picant este dat de usturoiul și ardelul iute călit în ulei (acestea fiind scoase ulterior), dar și de condimentele alese.
Hai sa calatorim, cel putin la nivel gastronomic, daca altfel nu avem cum, in aceste vremuri. Azi o sa calatoresc prin india, cu un Tofu Tikka Masala, plin de arome orientale, asiatice, un joc de placeri si culori pentru papilele gustative.
Din aceasta reteta, mi-au iesit 2 portii.
Am încercat de foarte multe ori Shakshuka, dar abia după zeci de încercări am ajuns la varianta preferată. Trebuie neapărat pusă pe listă și încercată, pentru că va fi o oază de arome și intensități de gusturi.
Poate fi servită de întreaga familie la masa de prânz sau la cină.
Smoothie este o bautură perfectă servită la mic dejun. Spirulina este o algă benefică sistemului imunitar și adăugat într-un smoothie de fructe, frunze de spanac și semințe, obținem o băutură bogată în nutrienți ce ne menține sătuli pe parcursul multor ore.
E o rețetă super simplă dar la fel de gustoasă și foarte utilă în această perioadă.
Niște cartofi simpli pot deveni un preparat inedit într-o seară în care vrei să pleci repede din bucătărie..