Această rețetă de tagliatelle cu sos pesto homemade nu este deloc complicată, însă este atât de delicioasă, încât nu trebuie să o ratați!
Această rețetă de tagliatelle cu sos pesto homemade nu este deloc complicată, însă este atât de delicioasă, încât nu trebuie să o ratați!
Acum ceva timp am pregătit aceste chiftele vegetale cu ciuperci.
În ultima perioadă am tot făcut diverse preparate complet vegetale, întrucât sunt zile în care eu nu consum carne, ouă și lactate.
Spre surprinderea mea, le iubește chiar și Cireșel, care nu este fan linte verde.
Din cantitățile menționate mai jos ies în jur de 50 de chifteluțe. Dacă vreți să faceți mai puține, înjumătățiți cantitățile.
Eu prefer să fac o cantitate mai mare, întrucât se păstrează perfect la congelator.
Mi-am dorit să mai experimentez și alte preparate cu năut, așa că acum ceva timp am făcut niște crochete vegetale delicioase, zicem noi.
Trebuie să încercați și voi aceste paste, mai ales dacă sunteți fani paste.
Să uităm de vremea de afară și să plecăm într-o vacanță culinară, în minunata Grecie, cu o salată grecească sănătoasă și plină de ingrediente mediteraneene: feta cremoasă, măsline kalamata și capere.
Am asortat câteva roșii cu cheddar aromat și brânză cremoasă cu mucegai albastru. Aromele s-au completat de minune și a rezultat o tartă delicioasă.
Toamna e plin de ciuperci delicioase și pentru că am făcut rost de niște ghebe, le-am transformat într-un souffle. Aroma lor subtilă, complementată de dulceața cepei și gustul maturat al brânzei gouda, au făcut din acest aluat pufos un deliciu.
Cu gândul la vară, am „cusut” împreună roșii cherry cu busuioc și brânză și-a rezultat o tartă ușoară și surprinzător de gustoasă!
Până recent, nu încercasem gălbiori, dar când le-am descoperit aroma subtilă și delicioasă, mi-au tot venit idei de combinații de ingrediente, așa că am dat la cuptor o tartă gustoasă cu gălbiori parfumați, brânze cremoase, toate completate de dulceața cepei caramelizate. Știu, nu e neapărat o rețetă ușoară, dar e pentru momentele de răsfăț și se combină de minune cu un pahar de vin.
Colorată în culorile steagului Italiei, salata italiană croiește penne cu roșii zemoase, mozzarella cremoasă și măsline, toate fiind parfumate cu busuioc. Mmm…delicioasă, fresh și ușoară!