Categorie: Reţete Mic Dejun / Brunch

Cartofi cu ouă

O rețetă pe care o pregătesc cel mai des pentru micul dejun și care îmi amintește mereu de copilărie.

Citește
 

Shakshouka

Ouale sunt printre primele mele alegeri cand vine vorba de mic dejun, iar acest preparat imbina atatea gusturi, incat nu are cum sa nu-ti placa

Citește
 

Ovocado

Pentru că sora mea adoră ovocado – adică ouă coapte în coajă de avocado (are până și un tricou preferat cu avocado), am vrut să-i fac o surpriză și să-i pregătesc o gustare, însă voiam ceva mai mult decât un ou într-un avocado. Așa că le-am reinventat, adăugând șuncă și ceapă verde și la final le-am garnisit cu brânză camembert și parmezan. Au ieșit o bunătate. Și cum oul bătut are culoarea galbenă, iar brânza e albă, au ieșit culorile unui ou invers: alb în interior și galben în exterior, ceea ce mi s-a părut simpatic, iar sora mea a fost tare încântată.

Citește
 

Briose Vegan Cu Branza Din Caju

O alternativa de briose cu „branza” vegana. Si va dau si un tip, cand vreti sa faceti preparate vegane la cuptor si preparatul necesita oua, inlocuim un ou cu 1 lingurita otet si 1 lingurita praf de copt.

Citește
 

Shakshuka Pe Plita

O reteta cu baze Nord-Africane, poate aceasta este una din cele mai bune retete pe care le-am mancat. Asa ca daca nu ai incercat niciodata, te indemn sa o faci, nu o sa regreti.

Citește