O rețetă pe care o pregătesc cel mai des pentru micul dejun și care îmi amintește mereu de copilărie.
O rețetă pe care o pregătesc cel mai des pentru micul dejun și care îmi amintește mereu de copilărie.
Dacă vrei să prepari ceva simplu, delicios și sănătos, am rețeta perfectă pentru tine.
Ador sa pregatesc micul dejun, iar pancakes-urile sunt mereu printre favorite.
Ouale sunt printre primele mele alegeri cand vine vorba de mic dejun, iar acest preparat imbina atatea gusturi, incat nu are cum sa nu-ti placa
Cred ca acesta este brunch-ul meu preferat din weekend, rapid si gustos.
Pentru că sora mea adoră ovocado – adică ouă coapte în coajă de avocado (are până și un tricou preferat cu avocado), am vrut să-i fac o surpriză și să-i pregătesc o gustare, însă voiam ceva mai mult decât un ou într-un avocado. Așa că le-am reinventat, adăugând șuncă și ceapă verde și la final le-am garnisit cu brânză camembert și parmezan. Au ieșit o bunătate. Și cum oul bătut are culoarea galbenă, iar brânza e albă, au ieșit culorile unui ou invers: alb în interior și galben în exterior, ceea ce mi s-a părut simpatic, iar sora mea a fost tare încântată.
O „pizza” mai sanatoasa si super rapida, perfecta pentru un mic dejun sau un brunch cu prietenii.
O alternativa de briose cu „branza” vegana. Si va dau si un tip, cand vreti sa faceti preparate vegane la cuptor si preparatul necesita oua, inlocuim un ou cu 1 lingurita otet si 1 lingurita praf de copt.
O reteta cu baze Nord-Africane, poate aceasta este una din cele mai bune retete pe care le-am mancat. Asa ca daca nu ai incercat niciodata, te indemn sa o faci, nu o sa regreti.
Va propun un brunch perfect de weekend, rapid, delicios si merge in combinatie cu orice va doriti.