Au o aroma discreta de nuca de cocos si evident sunt mult mai sanatoase decat cele preparate la tigaie.
Au o aroma discreta de nuca de cocos si evident sunt mult mai sanatoase decat cele preparate la tigaie.
Un piure delicios!
O idee super buna pentru un pranz sau o cina. O sa va placa mult aceasta reteta!
Această rețetă de tagliatelle cu sos pesto homemade nu este deloc complicată, însă este atât de delicioasă, încât nu trebuie să o ratați!
Este rețeta perfecta pentru zilele aglomerate. Simplu & rapid & gustos.
Acum ceva timp am pregătit aceste chiftele vegetale cu ciuperci.
În ultima perioadă am tot făcut diverse preparate complet vegetale, întrucât sunt zile în care eu nu consum carne, ouă și lactate.
Spre surprinderea mea, le iubește chiar și Cireșel, care nu este fan linte verde.
Din cantitățile menționate mai jos ies în jur de 50 de chifteluțe. Dacă vreți să faceți mai puține, înjumătățiți cantitățile.
Eu prefer să fac o cantitate mai mare, întrucât se păstrează perfect la congelator.
Săptămâna trecută am făcut niște burgeri vegetali care l-au cucerit chiar și pe Cireșel, deși îi pregătisem în mod special pentru mine. Bine că am făcut mai mulți!
Am mai avut 4 bucăți și pentru azi. S-au păstrat perfect la frigider, în casoletă ermetică, timp de 4 zile.
Mi-am dorit să mai experimentez și alte preparate cu năut, așa că acum ceva timp am făcut niște crochete vegetale delicioase, zicem noi.
Hello!
Astăzi am să vă scriu despre faimoasa mea rețetă de „Paste al Forno” by Roxenne`s Kitchen. 🙂
Știu că pastele normale se fac cu penne, dar mie îmi place să le fac doar cu Fusili (Spirale cum le spun )
Rețeta este furată de la o prietenă veche de-a mea de foarte mulți ani, respectiv 7-8 ani, dar îmi place să o fac în mod repetat, fără să schimb ceva la ea. Sunt pur și simplu delicioase.
Să punem pe hârtie următoarele ingrediente pentru a face cea mai bună porție de paste :
Atunci când stăm acasă și vrem să gătim ceva bun bunuț de tot ! 🙂