Îmi plac mult frigăruile cu carne şi tot felul de legume. De data aceasta, am pregătit frigărui cu pui marinat în bere, vinete, ardei şi ciuperci.
Îmi plac mult frigăruile cu carne şi tot felul de legume. De data aceasta, am pregătit frigărui cu pui marinat în bere, vinete, ardei şi ciuperci.
Îmi plac mult frigăruile, pentru că de fiecare dată le pot face altfel. Acum am ales să le pregătesc cu porc, cârnat, șuncă, jambon crud uscat, ciuperci și ardei. Le-am presărat cu mirodenii și au ieșit delicioase! Pentru garnitură am ales niște cartofi copți, doar câțiva, pentru că aveam deja frigăruile. Am zis că merg bine alături de ridichi roșii, usturoi verde, praz și câteva frunze de la o salată Terra Verde, care mi-a plăcut mult pentru că are rădăcini și poate fi pusă în ghiveci, e frumos colorată, dar și gustoasă.
Pentru iubitorii de paste, propun o reteta cu sos pesto si rosii cherry proaspete de sezon.
Un burger fresh pentru amatorii de legume.
Daca sunteți fani ai mâncărurilor cu specific italian, acesta rețetă de lasagna cu pui și ciuperci este o rețetă care merită încercată. Este o variantă mai light, fără sos bechamel dar cu siguranță la fel de gustoasa.
Daca salata de vinete este una dintre preferatele romanilor, am zis sa va propun o alternativa de reteta din vinete la fel de gustoasa ca si salata de vinete mult iubita.
Am pregătit aceste pulpe de pui în crustă de cașcaval la cuptor, cu ciuperci. Am presărat mărar (pentru sora mea, căreia îi place mult) și a fost un deliciu. Vă prezint mai jos cum să pregătiți ceva deosebit, din ingrediente la îndemână. Și nu e deloc complicat.
O combinație hranitoare și tare delicioasă.
Este o supa simplă, gustoasă perfectă în sezonul de vara cand e și sezonul roşiilor româneşti mari, cărnoase.
O salata rece si rapida pentru serile calde de vara, dar si bogata in proteine.