Dovlecelul este o legumă foarte ușor de gătit și dacă e preprată corect, foarte gustoasă. Este o garnitură foarte ușoară pe care trebuie să o încercați.
Dovlecelul este o legumă foarte ușor de gătit și dacă e preprată corect, foarte gustoasă. Este o garnitură foarte ușoară pe care trebuie să o încercați.
Pilaf de orez cu pui si legume, ca la mama acasa.
Coaste de porc cu o crusta dulce, gatite la temperatura joasa, pentru a le oferi o aroma desavarsita. Carnea este foarte frageda si se desface usor de pe os, avand in acelasi timp o textura crocanta la suprafata.
Copănelele de pui la cuptor cu legume și sos de iaurt cu ciuperci, reprezintă o alegere bună pentru un prânz sănătos și delicios.
Burgeri tradiționali cu carne de vită, baby spanac, salată rucola, ceapă rosie, castraveți murați, roșii cherry și cartofi prăjiți. Un răsfăț gustos.
Ca tot e primavara si avem spanac din belsug eu zic sa incercam aceasta reteta! Este absolut delicioasa!
Paste la cuptor cu sos bolognese, si brânză.
Peste rapide cu sos pesto rosso.
Pui cu ardei copt și smântână este o rețetă creată de mine, inspirată de ceva ce am servit la un restaurant, dar îmbunătățită. Bunicii mi-au spus că serveau ceva de genul acum mult timp și o numeau ciulama țărănească, aceasta nu avea carne, ci doar ardei (care era mai ieftin de cât ciupercile folosite de obicei la ciulama).
Vecina si-a cumparat de curand un vas de lut in care poti face puiul ca pe sticla si daca tot a laudat gustul puiului, am zis sa încerc si eu. Initial nu am avut intentia sa postez reteta, de aceea nici nu am facut poza puiului in vas.