Categorie: Reţete Prânz

Ciorbă de murături

Ați mâncat vreodată ciorbă de murături? Poate sună ciudat, dar e delicoasă și este și un bun remediu pentru mahmureală, în caz că aveți invitați care exagerează cu băutura de sărbători. Se prepară în doar 15 minute, iar în maxim o oră o poți pune în farfurii.

Citește
 

Cartofi elvetieni Rosti

Originara din Elvetia, aceasta placinta rapida de cartofi la tigaie, rosti, era servita de catre fermierii elvetieni la micul dejun. Acum a devenit foarte raspandita in toata Elvetia si se serveste ca fel principal. Este o reteta absolut delicioasa si foarte simplu de facut. O puteti servi langa fripturi, salate, oua, branzeturi sau simpla.

Citește
 

Cartofi înăbușiți la cuptor

O garnitură ideală pentru orice friptură sau o mâncare în sine, cartofii înăbușiți la cuptor sunt o alternativă gustoasă la clasicii cartofi prăjiți. Încercați-i alături de carnea de porc, pui sau miel. Dacă nu vă place carnea, puteți să serviți o porție de cartofi înăbușiți cu unt sau smântână, cu sosuri picante de roșii și cu tot ceea ce vă îndeamnă imaginația să alăturați unui cartof fierbinte.

Citește
 

Orez prăjit cu ou

O retetă cu influențe asiatice pentru cei cărora le place mâncarea chinezească. Super rapidă, ușoară și consistentă – prânzul perfect!

Citește
 

Supă cremă de dovleac copt

Supa perfectă pentru o zi răcoroasă de toamnă, cremoasă și delicioasă – se poate servi la prânz sau la cină.
Dacă ești în căutarea unei idei de mâncare de dietă, ai nimerit perfect – 32 kcal / 100 ml supă!

Citește