Reteta usoara in mai putin de 20 minute! Pentru iubitorii de brocoli
Reteta usoara in mai putin de 20 minute! Pentru iubitorii de brocoli
O rețetă simplă și foarte rapidă, iar pentru iubitorii de paste, este ideală.
O salata colorata, bogata in multe vitamine si nutrienti. Usor de preparat, devine pranzul sau cina ideala!
Continuăm seria de deserturi sănătoase cu un cheesecake raw vegan cu afine, lămâie și cocos. Brânza este înlocuită cu nuci caju și lapte de cocos, iar aromele clasice de lămâie proaspătă și afine dulci lucrează în armonie în acest cheesecake stratificat. Este combinația perfectă de dulce și acru.
O reteta vegana si foarte rapida se potriveste perfect pentru o garnitura sau sa-i manânci ca atare, cum i-am mancat eu.
Una dintre combinațiile mele preferate este Nutella cu banane. O combinație de vis, dar după puțină cercetare am descoperit că doar 13% din ingredientele folosite în această cremă, care produce foarte ușor dependență, sunt alune de padure, 9% lapte praf, 7.5% cacao, iar restul este zahăr și ulei de palmier. Aș spune că nu sunt cele mai bune procente pentru o cremă de alune… așa că am decis să fac o variantă cu mai puțin zahăr și mai multe alune, dar care să nu dezamăgească în gust.
Cred ca a ieșit destul de bine 🙂 Voi ce credeți? Merită încercată o variantă mai sănătoasă sau Nutella este o clasică de care nu trebuie să ne atingem?
O explozie de culoare într-un desert sănătos, gustos și ușor de făcut. Aceste biluțe proteice te încarcă cu energie, doar privindu-le.
O variantă rapidă de desert, ușor de preparat, ce ajută la păstrarea mesei musculare, aduce răsfăț papilelor gustative și nici o modificare siluetei. 🙂
Un preparat rapid si foarte gustos, eu aleg sa-l mananc ca pe o gustare.
O idee rapidă și delicioasă pentru masa de prânz sau cină.
După câteva zile foarte dulci am decis să reduc puțin cantitatea de zahăr rafinat pe care o consum și să pregătesc o serie de deserturi mai sănătoase.
Prima rețetă din această serie e checul cu mere și caramel vegan. O prăjitură densă și însiropată cu un gust subtil de mere, acoperită cu o ploaie de semințe și nuci și servită cu un caramel vegan, care este la fel de gustos ca rețeta clasică, dar cu mult mai puține grăsimi. 🙂