Creveți acoperiți cu cel mai bun sos de unt cu usturoi și miere este o rețetă rapidă și simplă de creveți pentru a impresiona! Aceasta este cea mai bună rețetă de creveți! Aroma de calitate gata în mai puțin de 10 minute! Nu este nevoie de marinare!
Creveți acoperiți cu cel mai bun sos de unt cu usturoi și miere este o rețetă rapidă și simplă de creveți pentru a impresiona! Aceasta este cea mai bună rețetă de creveți! Aroma de calitate gata în mai puțin de 10 minute! Nu este nevoie de marinare!
Atunci cand servim o friptura buna, ne place sa avem alaturi nu doar salate, ci si un sos racoritor precum cel ce urmeaza sa vi-l prezint.
Zilele trecute am pregătit o pastă de tofu și avocado care ne-a plăcut atât de mult încât azi am refăcut-o.
Se realizează rapid, este sățioasă și este potrivită atât pentru micul dejun, cât și pentru prânz sau cină.
Daca nu va placea pana acum puiul cu sos de smantana, acest sos colorat va deveni preferatul vostru.
Daca vrei un pate bun de casa, aceasta este o reteta foarte simpla si ai nevoie doar de cateva ingrediente.
Despre cât de cunoscută este bucătăria italiană și despre cât de apreciate sunt aromele sale bogate, am putea scrie preț de câteva pagini bune, dar azi ne rezumăm la a-ți dezvălui cum poți prepara acasă unul dintre cele mai iubite sosuri italienești. Sosul pe bază de busuioc pesto alla Genovese a fost botezat după locul său de origine, și anume Genova, capitala Liguriei. Provenind din orașul aflat între munte și mare, aroma puternică și inconfundabilă a acestui preparat transmite pe deplin unicitatea peisajului, atmosfera proaspătă și vibrantă ce însuflețește acest loc.
Pe cât de uimitor este gustul sosului pesto, pe atât de simplă este metoda prin care îl poți prepara. Ingredientele folosite sunt puține, dar calitatea ireproșabilă a acestora trebuie să fie un criteriu decisiv în alegerea lor.
Sos bolognese ( bolognez ) pentru paste este preparat din carne tocată cu suc de roșii și arome specifice. Un clasic al bucătăriei italiene.
Hai sa calatorim, cel putin la nivel gastronomic, daca altfel nu avem cum, in aceste vremuri. Azi o sa calatoresc prin india, cu un Tofu Tikka Masala, plin de arome orientale, asiatice, un joc de placeri si culori pentru papilele gustative.
Din aceasta reteta, mi-au iesit 2 portii.
Un sos bun atât pentru salate, cât și pentru grătar.
Cea mai buna dulceata posibila!