Aceste cornulete sunt preferatele mele. Sunt fragede si se topesc in gura. Se pot umple cu gem sau rahat si sunt bestiale.
Aceste cornulete sunt preferatele mele. Sunt fragede si se topesc in gura. Se pot umple cu gem sau rahat si sunt bestiale.
Un pandișpan pufos cu căpșuni care se topește în gură, perfect pentru sezonul de primăvară.
Sarabernele sunt niste prajiturele fine, cremoase, dulci si aromate care se topesc in gura.
Sincer, nu intenționam să fac anul acesta o pască cu aluat, fără zahăr, mai ales că pasca fără aluat din anii trecuți, realizată special pentru Cireșel, a avut un real succes chiar și în rândul adulților.
Totuși, acum ceva timp am testat un aluat de care ne-am îndrăgostit.
Aveam și niște curmale Medjool, așa că pentru jumătate de aluat am realizat o umplutură toddler friendly, iar rezultatul a fost tare asemănător cu o pască.
O rețetă rapidă de post. Sunt aromați, moi și delicioși.
Dacă îți plac tartele cu mere, trebuie să o încerci și pe aceasta. Rețeta este simplă, iar tarta cu mere ionatane e delicioasă și foarte aspectuoasă.
Îți plac prăjiturile cu gem ? Atunci trebuie să încerci aceste delicioase cornulețe cu gem de prune ! Este o rețetă simplă !
Fursecuri fragede cu unt și gem, un deliciu pentru mesele în familie.
Cozonacul italienesc se servește de obicei la sărbători cu lapte sau ceai, fiind un produs gustos și sănătos, ușor de preparat acasă.
Aluat moale și pufos cu gust de unt și ciocolată.