O gustare rapidă, perfectă pentru cei cu alergie la ou, lactate sau gluten (dacă folosiți fulgi de ovăz fără gluten).
O gustare rapidă, perfectă pentru cei cu alergie la ou, lactate sau gluten (dacă folosiți fulgi de ovăz fără gluten).
O reteta super simpla si foarte usoara, mereu pe placul copiilor.
Combinația de zmeură cu ciocolată neagră este de vis.
Sunt moi, pot fi saturate la micul dejun sau ca si gustare între mese.
V-au ramas albusuri de la alte prajituri si nu stiti ce sa faceti cu ele? Va dau eu o idee, mai ales ca sunt atat de gustoase incat o sa va indragostiti de textura crocanta de la exterior, interiorul gumos si gustul fin de migdale si nuci.
Ador deserturile în formă de dom, sunt moderne și mă inspiră să creez de fiecare dată ceva bun, așa încât să-i surprind pe ai mei.
Și ce e mai plăcut decât să spargi un strat crocant de ciocolată, ca să te bucuri de o înghețată cu o aromă fructat-florală deosebită? Frișcă, ciocolată albă, apă din flori de portocal și căpșuni proaspete mărunțite amestecate cu grijă într-o cupă. Am decorat cu trufe cu nuci și spirale de ciocolată neagră.
Un desert dulce-acrișor, ideal pentru iubitorii de cocos.
Rețeta este simplă, iar biscuiții sunt fragezi și aromați.
Cookies sunt fursecuri americane cu ciocolată extrem de gustoase. Rețeta este una foarte simplă și se face rapid.
Dintre rețetele bucătăriei italiene, biscuiți amaretti sunt printre preferații mei. Sunt buni, aromați, crocanți și miros încântător.