Categorie: Ceva Dulce

Krembo Desert Israelian

Cred ca este unul din deserturile preferate, cu textura perfecta, crunchy in exterior si moale in interior rezultand astfel imbucatura perfecta. Se face destul de usor si se poate combina cu ce arome doriti. Eu am facut cu ferrero rocher si ciocolata amaruie.

Citește
 

Ciocolată „Cu ce ai prin cămară”

Neștiind exact ce să fac dulce, am cotrobăit prin dulapul cu ingrediente pentru inspirație și am observat că am foarte multe pachete de biscuiți, pungi cu fructe uscate și bomboane de ciocolată desfăcute. Atunci m-am gândit, ce-ar fi să fac ceva bun cu ingredientele rămase de la alte prăjituri? Da, le putem mânca și așa, dar vă garantez că ce vă propun mai jos este mult mai bun. Partea frumoasă este că durează doar 15 minute s-o prepari și poți adăuga ce vrei în ea. Baza rămâne aceeași, dar combinațiile de arome sunt infinite. Eu am făcut trei feluri diferite: cu alune de pădure, cu cereale și cu fructe uscate ca să vă arăt cât de versatilă este.

Citește
 

Pasca cu stafide fara aluat

Pasca nu trebuie sa lipseasca de pe masa de sarbatoare. Fie ca e cu aluat, fie ca e varianta moderna fara aluat, intregeste peisajul si este desertul principal de Paste.

Citește
 

Snickers Cheesecake Sarat

Este una dintre cele mai bune combinatii de arome pe care le-am realizat. Asa ca daca ai putin de timp, te rog sa incerci acest cheesecake, nu o sa regreti.

Citește
 

Negresa insiropata cu lapte condensat

Una dintre cele mai usoare reteta pe care o stiu de acasa de la mama mea. Dar am imbunatatit-o cu un sirop dulce, dulce si am ornat-o frumos pentru a se potrivi pe masa festiva de Pasti.

Citește
 

Trandafiri cu fructe

Am pregătit 12 prăjituri: 6 negre, 6 albe, cu apă de flori de trandafir, cremă de fructe (am folosit coulis de mure pentru cele negre, respectiv coulis de zmeură pentru cele albe), le-am decorat cu trandafiri din cremă și le-am ornat cu fructe și migdale.

Citește