Cozonacul insiropat este umplut cu ciocolata si provine din bucataria evreiasca. Este extrem de bun!
Aluatul se pregateste cu o zi inainte si se dospeste la rece.
Cozonacul insiropat este umplut cu ciocolata si provine din bucataria evreiasca. Este extrem de bun!
Aluatul se pregateste cu o zi inainte si se dospeste la rece.
Un cozonac vegan super pufos si gustos.
Cel mai usor cozonac.
Pe lângă cozonacul pufos și aromat baby friendly, am tot zis că vă arăt și varianta „păcătoasă” de cozonac pufos cu aromă de lămâie, care nouă ne încântă papilele de ani buni, încă de când mâncam cozonaci făcuți doar de către mama și tata ❣️
Variantele de umplutură sunt multiple și se realizează după gust și preferințe.
Dacă iubiţi cozonacul pufos cu foarte multă cremă de nucă, aceată reţetă este ceea ce cautaţi. Cantităţile sunt pentru a obţine doi cozonaci.
Spor la gătit!
Și anul acesta am dorit să pregătesc pască, însă am căutat câteva zile brânză dulce și nu am găsit, atunci mi-a venit ideea să recurg la cutia de mascarpone pe care o luasem pentru alt desert și nu o mai folosisem. M-am tot gândit dacă să încerc sau nu, pentru că nu am mai făcut până acum pască cu mascarpone și mă bucur că am riscat pentru că mascarpone e catifelat, iar paștile au ieșit delicioase. Am obținut 12 paști.
Cozonac cu nuca.
Cozonac pufos, aromat, nelipsit de pe masa de Paște!
Anul acesta am pregătit pentru Paşte un cozonac cu nucă și cacao.
Cozonac cu mac, un dulce specific sărbătorilor din țara noastră.