Cozonacul italienesc se servește de obicei la sărbători cu lapte sau ceai, fiind un produs gustos și sănătos, ușor de preparat acasă.
Cozonacul italienesc se servește de obicei la sărbători cu lapte sau ceai, fiind un produs gustos și sănătos, ușor de preparat acasă.
Aluat moale și pufos cu gust de unt și ciocolată.
Dacă vreți să faceți ceva mai deosebit pentru masa de sărbătoare, vă recomand această coroniță pufoasă, aromată și rapidă.
Pasca tradițională, cu brânză dulce, este savuroasă și aromată, preparată din aluat special de cozonac, cu multă brânză proaspătă de vaci, ouă, lapte și stafide. Ideală pentru sărbătorile Pascale.
Sigur ai gustat deliciosul cozonac italian până acuma. Ei bine, la fel ca și în cazul cozonacului românesc, Panettone e mult mai gustos și mai sănătos dacă îl gătești în casă.
În plus, dacă vrei să îl faci cadou, cei dragi vor fi plăcut surprinși să știe că e făcut chiar de tine. Nu e deloc dificil de făcut, însă presupune multă răbdare.
Cozonac cu nucă, rețetă de casă care vă garantează obținerea unui desert delicios, aromat și cu umplutură din belșug.
Cel mai gustos cozonac cu ciocolată.
Cozonac pufos cu rahat. Ceva dulce cu gust de copilarie.
Cozonac floare cu Nutella
Desi statul in casa pare plictisitor, exista multe modalitati prin care putem petrece timp de calitate, chiar si in propria locuinta, de exemplu putem sa invatam o reteta noua de prajitura. Aceasta prajitura poate sa inlocuiasca cu succes clasicul cozonac.
Nu pot sa va descriu mirosul raspandit de aceste rulori in bucataria mea, miroase fantastic a Craciun! Din cate am inteles exista mai multe variante a acestor rulouri, eu insa le-am preferat cu aroma de cafea. Nu ma asteptam ca aluatul sa iasa atat de pufos si fraged.