Categorie: Paste & Risotto

Spaghete carbonara by Cristina

Există multe variante în care putem prepara pastele carbonara, unele autentice, altele mai puțin, vă voi prezenta o variantă autentică, ușor de făcut în izolare și gustoasă.

Citește
 

Tăieței cu vită ( Gyudon )

Nu te-ai gândit să mănânci tăieței peste orez, dar acești tăieței transparenți sunt făcuți din fasole mung.
Rezultatul este o mâncare japoneză clasică și sănătoasă, ușor de făcut și cu adevărat satisfăcătoare.

Citește
 

Lasagna tradițională

Lasagna este preparatul ideal pentru zilele în care te simți lipsit de energie și ai nevoie de o masă sățioasă și gustoasă. Mai mult decât atât, fiind ușor de preparat, lasagna este ideală pentru mesele în familie.

Citește
 

Paste cu sos marinara

Nu este nevoie să vă bateți capul cu sosuri elaborate, când acest sos marinara pregătit în casă este atât de simplu și de gustos. Pentru un gust mai puternic, se pot adăuga bucăți de cârnați.

Citește