Categorie: Patiserie

Brioșe cu rubarbă

În sezonul în care găsești în piață rubarbă, merită să încerci această rețetă de brioșe. Pur și simplu nu o să le poți rezista. Gustul acrișor al tulpinilor de rubarbă se potrivește perfect cu gustul aromat al ghimbirului.
Va sfătuiesc să încercați diverse preparate cu rubarbă pentru că o să descoperiți alte gusturi.

Citește
 

Lipie cu branza si ceapa verde in tigaie

Un mic dejun Moldovenesc as spune sau atunci cand se doreste sa se manance ca la bunica sau cand exista pofta de patiserie. Lipiile pot fi personalizate daca nu va plac verdeturile (ceapa, marar) se pot omite si se pot face simple doar cu branza, daca se doreste ceva dulce se poate pune dulceata, cicolata sau fructe.
Intotdeauna o alegere buna atunci cand vreti sa va rasfatati.

Citește
 

Pizza

Se face ușor și e un motiv bun de a utiliza ingredientele de prin frigider care ocupă spațiul de prea mult timp.

Citește
 

Pizza

O pizza si mai delicioasa este atunci cand blatul este perfect. Aceasta reteta va va oferi o pizza cu blat pufos, usor crocant si aromat, care poate fi acoperit cu toppingurile voastre preferate.

Citește