Ori de cate ori ai pofta de un dulce gustos de casa, incearca prajitura Arlechin. Reteta imbina cu succes dulcele cu acrisorul, intr-un desert numai bun de mancat la o cafea sau un ceai.
Ori de cate ori ai pofta de un dulce gustos de casa, incearca prajitura Arlechin. Reteta imbina cu succes dulcele cu acrisorul, intr-un desert numai bun de mancat la o cafea sau un ceai.
Dulce cum ar trebui sa fie o prajitura, dar si putin acrisoara datorita gemului, aceasta prajitura este potrivita atat pentru perioada sarbatorilor cat si daca vreti un dulce de weekend.
Când ai chef de ceva dulce, încearcă acest foietaj cu mere și nuci, rumenite înainte la cuptor, apoi pudrat cu zahăr cu aromă de rom. Are un gust special, de sărbători.
Este reţeta naşei mele şi mi-a plăcut pentru că este foarte simplă şi deosebit de gustoasă. Am folosit foi pentru cremeş Boromir.
Prajitura Nero cu mousse de ciocolata este unul din acele deserturi care creaza dependenta. Fina,delicioasa si sofisticata.Perfecta pentru a fi in centrul atentiei pe masa oricarui eveniment sau ocazie speciala.
Un desert clasic de Crăciun, cu cremă pufoasă.
Un mic truc pentru briose in general. Daca folosesti forme de briose din hartie, asa cum am folosit eu, trebuie sa pui putin ulei (dupa preferinte) in compozitie, altfel hartia nu se va desface frumos de pe briosa. Daca folosesti tava de teflon, fara foaie de copt, unge tava cu ulei.
Sa aveti pofta!
Cine nu iubește în ecler clasic și rapid?
Am venit cu soluția.
Sper că înțelegeți instrucțiunile.
Spor la gătit și va aștept cu recenzii!
Un desert ușor de făcut, pe care îmi place să îl mănânc in preajma sărbătorilor, alaturi de un vin fiert cu scorțișoară.
Nu stii ce sa faci cu bananele prea moi sau prea coapte? Nu le arunca! Încearcă rețeta asta și nu o sa îți para rău.
Pentru a va face experienta cat mai placuta. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosiri cookie-urilor.