Daca iti place sushi, vei adora aceasta mancare.
Daca iti place sushi, vei adora aceasta mancare.
O rețetă simplă, vegană și foarte arătoasă!
Când faceți această rețetă, gândiți-vă la ghiveciul de legume cu care suntem noi obișnuiți. Puteți adăuga (ex.: vinete, ciuperci, etc.) sau elimina legume sau condimente după preferințe. Eu am folosit ce legume aveam la îndemână și a ieșit ceva delicios!
Tot timpul am crezut ca este complicat să fac sosul pentru aceste paste, dar după ce am încercat prima dată mi-am schimbat părerea! Apelez la aceste paste atunci când îmi e foarte foame și nu am timp să pregătesc ceva mai complicat și uneori când avem prieteni invitați la noi! Sunt pe placul tuturor și nu necesită mult timp de gătire!
Noodels cu pui cu sos de soia, ceva asiatic
Pastele a trecut si astfel am ramas si cu o cantitate buna de oua vopsite. Dar ce putem face, ca sa le consumam, nu doar in stilul classic sau la mic dejun. Inspiratia pentru acest quiche a venit 100% din ingredientele avute in casa, unele in curs de expirare.
Avantajul acestui quiche este ca avem o umplutura care nu mai necesita gatire in prealabil, ceea ce ne ajuta sa salvam timp.
Acest quiche merge atata la pranz, alaturi de o salata acrisoara de ardei copti sau pentru o cina mai light.
O rețetă simplă de paste (eu prefer Penne Rigate integrale) cu ciuperci și sos de roșii. Gustul picant este dat de usturoiul și ardelul iute călit în ulei (acestea fiind scoase ulterior), dar și de condimentele alese.
Reteta asta, pe cat de spectaculoasa este pe atat de simplu este de preparat. Veti impresiona orice invitat cu aceasta farfurie cu specific italienesc. Pentru 4 persoane aveti nevoie de 4 bibani de 400-600 grame bucata, cate unul pentru fiecare portie.
Hai sa calatorim, cel putin la nivel gastronomic, daca altfel nu avem cum, in aceste vremuri. Azi o sa calatoresc prin india, cu un Tofu Tikka Masala, plin de arome orientale, asiatice, un joc de placeri si culori pentru papilele gustative.
Din aceasta reteta, mi-au iesit 2 portii.
Coaste de porc marinate si rumenite in cuptor cu crusta de miere si boia afumata, servite langa piureul de mazare.
Rețeta aceasta este foarte simplu de făcut. Putem servi atât la prânz cât și la cină, dar e o idee bună și la o mică petrecere dacă nu avem foarte mult timp la dispoziție.