Daca nu stii cum sa-ti surprinzi familia intr-o dimineata cu ceva bun, iata o idee grozava: painici cu branza si cascaval. Invelis crocant, interior cheesy si un gust numai bun pentru toata familia, de la mic la mare.
Daca nu stii cum sa-ti surprinzi familia intr-o dimineata cu ceva bun, iata o idee grozava: painici cu branza si cascaval. Invelis crocant, interior cheesy si un gust numai bun pentru toata familia, de la mic la mare.
Aceste bruschete sunt o buna idee de gustare rapida si super delicioasa. Paine subtire si crocanta, legumele crocante si branza cu mucegai albastru care le face cremoase si wow. De incercat!
Iata o budinca grozava pentru acele momente cand nu ai prea mult la dispozitie dar vrei ceva sarat si delicios.
Iata un mod delicios de a savura varza de Bruxelles: pregatita in tigaie cu sos alb, usturoi si crutoane. Un deliciu apetisant!
Va invit la un preparat mai delicios decat puteti crede! Broccoli este ”prieten” bun cu cartoful in acest preparat care te va face sa mai ceri o portie. Acest preparat poate fi un mic dejun delicios, un pranz alaturi de o bucata de carne sau o cina lejera alaturi de o salata.
Mai are sens o descriere la acesta palcinta? Cred ca toti iubim placinta cu branza sub orice forma a ei.
Reteta de paste cu pui si ciuperci in sos alb este gustoasa, aromata si foarte usor de pregatit. Pastele sunt versatile si nu stiu pe cineva care sa nu fie indragostit de ele. Se pregatesc rapid, sunt satioase, iar ceea ce le va insoti va fi realizat mereu dupa gustul fiecaruia.
Un deliciu din bucataria mexicana, aceste anchiladas sunt absolut delicioase, perfecte atat pentru vegetarieni cat si pentru pofticiosii de ceva bun carora le place bucataria internationala.
NB: La reţetele mexicane se foloseşte coriandru, mie însă nu îmî place aşa că l-am înlocuit cu pătrunjel. Dacă nu aveţi nici o problema cu gustul coriandrului puteţi folosi cu încredere.
Dovlecelul este unul dintre legumele preferate si este folosit foarte des in bucataria noastra.
Tabouleh este o salata din bucataria araba si mai ales a bucatariei libaneze. Ca si ingrediente principale sunt rosiile si patrunjelul in cantitate mare. Eu am ales sa o adaptez putin gusturilor romanesti, cu branza, susan alb si negru si ardei gras.