Rețeta aceasta este foarte simplu de făcut. Putem servi atât la prânz cât și la cină, dar e o idee bună și la o mică petrecere dacă nu avem foarte mult timp la dispoziție.
Rețeta aceasta este foarte simplu de făcut. Putem servi atât la prânz cât și la cină, dar e o idee bună și la o mică petrecere dacă nu avem foarte mult timp la dispoziție.
Poate fi servită de întreaga familie la masa de prânz sau la cină.
Tarta sarata cu prosciutto si gorzonzola
E o rețetă super simplă dar la fel de gustoasă și foarte utilă în această perioadă.
O rețetă delicioasă care se poate face în maxim 35 de minute! Vinete coapte, brânză de capră topită și rumenită la cuptor, crutoane înfierbântate cu ulei de măsline și fulgi de sare și un sos „plin” de roșii.
Balmoșul este una din mancarurile de baza ale ciobanilor. Balmoșul este de multe ori confundată cu o banală mămăliga, dar are la bază tot alaiul, dar nu fierbe in apă ci în zer(sau jintuială).
Un mic dejun Moldovenesc as spune sau atunci cand se doreste sa se manance ca la bunica sau cand exista pofta de patiserie. Lipiile pot fi personalizate daca nu va plac verdeturile (ceapa, marar) se pot omite si se pot face simple doar cu branza, daca se doreste ceva dulce se poate pune dulceata, cicolata sau fructe.
Intotdeauna o alegere buna atunci cand vreti sa va rasfatati.
Fragezi și pufoși la interior, dar ușor crocanți la exterior, papanașii reprezintă un desert savuros, ușor de preparat, cu arome care îi încântă până și pe cei mai selectivi gurmanzi.
Paste la cuptor cu sos bolognese, si brânză.
Rapid, ușor, delicios.