O rețetă de cozonac cu nucă transmisă cu drag din generație în generație.
O rețetă de cozonac cu nucă transmisă cu drag din generație în generație.
Am încercat să păstrez totul cât mai simplu, gustos și tradițional, să fie acea rețetă care face ca mirosul care umple casa să te poarte în timp. Vor ieșii 2 cozonaci!
Cozonac pufos și delicios.
Saratelele sunt o modalitate buna de a nu irosi resturile de branza. O reteta usoara care poate fi preparata impreuna cu cei mici sub diferite forme.
Prăjitura „Doamna Walewska” este un desert rafinat, care combină armonios blatul sfărâmicios cu bezeaua, iar o notă aparte este oferită de gemul dulce-acrișor de coacăze.
O prăjitură aspectuoasă datorită celor 3 feluri de foi diferite și având un gust deosebit ! 🙂
Este un cozonac pufos, aromat și are zahar într-o cantitate decentă, zic eu. 😊
Cozonacul italienesc se servește de obicei la sărbători cu lapte sau ceai, fiind un produs gustos și sănătos, ușor de preparat acasă.
Aluat moale și pufos cu gust de unt și ciocolată.
Dacă vreți să faceți ceva mai deosebit pentru masa de sărbătoare, vă recomand această coroniță pufoasă, aromată și rapidă.
Pentru a va face experienta cat mai placuta. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosiri cookie-urilor.