Tagliatelle cu cremă gustoasă de avocado, o rețetă sănătoasă și ușoară, cu puțin pesto de busuioc, parmezan și semințe de pin, decorată cu roșii cherry și fulgi de chili pentru aromă. Să aveți poftă!
Tagliatelle cu cremă gustoasă de avocado, o rețetă sănătoasă și ușoară, cu puțin pesto de busuioc, parmezan și semințe de pin, decorată cu roșii cherry și fulgi de chili pentru aromă. Să aveți poftă!
Cumpărasem de ceva timp o conservă de anghinare și nu am reușit să-i găsesc locul într-o rețetă, până mi-a venit ideea să o combin cu spanac și brânze și să le gratinez pe toate la cuptor. Rezultatul a fost delicios, cremos și intens aromat de la blue cheese. Am servit cu lipii, dar se potrivește și cu crackers.
Sunt mare fan cartofi copți, dar de data asta am avut poftă de niște cartofi piure pufoși și aromați așa că am căutat prin frigider și am mai găsit niște brânză gouda, jumătate de legătură de chives și am gătit cel mai gustos și aromat piure. Să nu uităm, am adăugat și puțin usturoi și rezultatul a fost wow! Nici nu mi-a mai trebuit altceva lângă piure, l-am devorat așa, simplu.
Salata de paste cu spanac și mandarine e una din rețetele mele preferate de paste. Spanacul și bucățile de caju crocant se completează de minune cu mandarinele și merișoarele dulci-acrișoare. Ușoară, sănătoasă și răcoritoare, salata e perfectă pentru o zi călduroasă. Bucurați-vă de arome!
Abia aștept să vină vara să mă pot bucura de roșii proaspete și aromate! Până atunci, am pregătit o rețetă delicioasă, cu gândul la zile însorite: galette cu roșii și cremă de brânză, aromată cu ceapă și usturoi verde. Cât credeți că a rezistat în farfurie? Puff și a dispărut!
Foarte sănătoasă și hrănitoare, lintea roșie se potrivește de minune într-o rețetă vegetariană de ragù, acompaniat de o porție de paste. Rețeta e foarte gustoasă și e una din preferatele mele! Vă invit să o degustați!
Gustul delicios al cărnii de rață se potrivește de minune cu dulceața mandarinelor, bobițele acrișoare de rodie, ruccola și valeriana, cu gust delicat de nucă. Te invit să încerci și tu această salată ușoară și răcoritoare.
De când am descoperit chimionul, îl adaug la orice mâncare mi se pare să se potrivește, iar la fajita, e esențial. Și pentru că mi-am dorit o variantă mai ușoară, am ales să înlocuiesc carnea cu ciuperci. Acompaniate de ardei gras, ceapă roșie și avocado și răcorite cu un sos de iaurt cu lime, a rezultat o fajita gustoasă, perfectă pentru un prânz light.
Năutul este nelipsit din casă și pentru că de obicei îl transform în humus sau falafel, m-am gândit ce altceva aș mai putea croi cu el, așa că i-am dat un aer indian și l-am cusut într-un dahl cu năut și mazăre. Bineințeles, am condimentat totul cu curry parfumat, iar rezultatul a fost delicios alături de niște lipie rumenită.
O rețetă simplă și gustoasă: supă cremă de cartofi cu leuștean, pentru că leușteanul e un ingredient prea puțin folosit și trebuie să îl punem mai mult în valoare. Vă invit să vă bucurați de toate aromele naturii și să redescoperiți aroma leușteanului!