Un alt fel de shaorma, la fel de delicioasa.
Un alt fel de shaorma, la fel de delicioasa.
Este mult spus reteta, dar combinatia este super delicioasa si am vrut sa impartasesc cu voi aceasta idee de mic dejun/ brunch/ snack 💚
Avocadoooooooo, cine nu iubește avocado? Noi îl adorăm, de la mic la mare și cel mai des îl mâncăm bucăți, alături de ou ochi, omletă, brânză și altele de genul, la micul dejun, însă primăvara îl folosim des și pentru a pregăti guacamole.
De ce primăvara? Pentru că avem spanac proaspăt din belșug, iar nouă ne place să punem și spanac în guacamole.
O rețetă sănătoasă, gustoasă dar și foarte sățioasă.
Un fel de quesadilla românească.
Un mic dejun complet intr-un covrig.
Shaorma cu lipie de casa sau cum poti folosi intr-un mod creativ si delicios carnea de pui ramasa de la supa de pui cu taitei.
Un burger iute si zemos cu vita irlandeza, sos home-made extra iute si chifle facute in casa.
Sunt convinsă că toată lumea iubește un burger bun, indiferent că e vorba de un burger cu carne sau… fără. Va prezint un burger vegetarian cu un mix de brânză pentru grill însă merge la fel de bine și cu brânză Gouda sau halloumi.
Burgeri tradiționali cu carne de vită, baby spanac, salată rucola, ceapă rosie, castraveți murați, roșii cherry și cartofi prăjiți. Un răsfăț gustos.