Piersicele pot fi înlocuite cu orice fruct preferi, iar la aluat mai poți adauga zahăr dacă crezi că este puțin. Eu am vrut să fac o variantă nu foarte dulce, însă aromată și gustoasă.
Piersicele pot fi înlocuite cu orice fruct preferi, iar la aluat mai poți adauga zahăr dacă crezi că este puțin. Eu am vrut să fac o variantă nu foarte dulce, însă aromată și gustoasă.
Rețeta este simplă, iar biscuiții sunt fragezi și aromați.
Un cheesecake dulce acrișor, este foarte cremos și delicios.
Cui nu ii place o banana bread bună, mai ales când are ciocolată și alune?Daca aveți câteva banane mai lipsite de viață, le puteți salva pregătind și voi acest desert delicios.
Cookies sunt fursecuri americane cu ciocolată extrem de gustoase. Rețeta este una foarte simplă și se face rapid.
Clafoutis este un desert rapid, are consistența unei budinci de vanilie iar gustul său este unul absolut deosebit. Se poate face cu orice fructe doriți, eu am optat pentru o variantă cu cireșe și căpșune.
Dintre rețetele bucătăriei italiene, biscuiți amaretti sunt printre preferații mei. Sunt buni, aromați, crocanți și miros încântător.
Culorile Italiei la pahar, într-un desert de vară delicios și aromat.
Tradițional, se umplu cu o cremă cu ricotta, fulgi de ciocolată și scorțișoară, însă eu am pregătit o variantă reinterpretată, și anume mini cannoli (pentru că formele mele au fost mici) umplute cu o cremă din mascarpone, ciocolată cu lapte, vanilie și scorțișoară.
Am reușit, după atât timp, să cumpăr apă din flori de portocal, special pentru aniversarea surorii mele, care iubește citricele și dorea să-i fac un tort cu această aromă. La blat am folosit și migdale, a ieșit pufos și aromat. Această apă are un parfum deosebit și e destul de concentrată, astfel că este suficientă o linguriță la sirop sau la un blat de tort. Ca umplutură, am ales o cremă de ciocolată și l-am decorat cu multe flori colorate.