Această pâine gustoasă, pufoasă și untoasă ne-a încântat pe toți. A avut acel gust pe care-l știam de mult, de pâine turist cumpărată, dar bună, pentru că în ultima vreme am nimerit numai pâine turist cu gust de margarină.
Această pâine gustoasă, pufoasă și untoasă ne-a încântat pe toți. A avut acel gust pe care-l știam de mult, de pâine turist cumpărată, dar bună, pentru că în ultima vreme am nimerit numai pâine turist cu gust de margarină.
Vă prezint niște baghete rustice (că așa au ieșit, nu sunt trase prin inel, ci cu forme) însă atât de pufoase și gustoase încât singurul lucru pe care ți-l mai dorești e un ou ochi lângă.
Pâine pufoasă și gustoasă, se face ușor și se păstrează foarte bine mai multe zile.
Propun aceasta reteta de bagels intr-o zi de weekend pentru a putea sa servesti brunch-ul perfect. Ingredientele sunt pentru 4 bucati, asa ca daca doresti sa faci mai multe dubleaza sau tripleaza cantitatea,
Pentru că de Sărbători am primit mai multe tipuri de făinuri, am fost tare bucuroasă și nerăbdătoare să exprimentez tot felul de pâinici. Aceasta este o pâine neagră, cu semințe de floarea soarelui. Sper să vă placă.
De câțiva ani buni nu mai cumpărăm pâine.
Eu am și renunțat cu succes la pâine o perioadă destul de lungă, însă de când fac pentru Cireșel, cine se mai poate abține să nu guste măcar sau să o consume când anumite preparate o cer?
În ultima perioadă, cel mai des facem această minunăție de pâine, toast am numit-o noi.
Se menține perfect 3-4 zile la temperatura camerei, în folie alimentară.
Eu o mai și feliez și congelez porții individuale, să avem la nevoie.
Mirosul și gustul acestei pâini te vor purta cu siguranță înapoi în copilărie și îți vor trezi multe amintiri.
Micul dejun nu trebuie sa fie plictisitor, asa ca va propun aceste painici plate doar cu 2 ingrediente. Avantajul lor este ca se vor prepara foarte repede. Pofta buna!
În acest weekend am făcut niște mini baghete cu fulgi de secară, la care am folosit și maia de secară integrală, uscată, pe care voiam de ceva timp să o testez.
Ne place foarte mult cum iese această pâine cu secară, pe care am obținut-o în urma unui experiment cu maiaua uscată de secară. Voi o folosiți?