Categorie: Pâine

Pâine turist

Această pâine gustoasă, pufoasă și untoasă ne-a încântat pe toți. A avut acel gust pe care-l știam de mult, de pâine turist cumpărată, dar bună, pentru că în ultima vreme am nimerit numai pâine turist cu gust de margarină.

Citește
 

Baghete rustice

Vă prezint niște baghete rustice (că așa au ieșit, nu sunt trase prin inel, ci cu forme) însă atât de pufoase și gustoase încât singurul lucru pe care ți-l mai dorești e un ou ochi lângă.

Citește
 

Bagels

Propun aceasta reteta de bagels intr-o zi de weekend pentru a putea sa servesti brunch-ul perfect. Ingredientele sunt pentru 4 bucati, asa ca daca doresti sa faci mai multe dubleaza sau tripleaza cantitatea,

Citește
 

Pâine neagră, cu semințe de floarea soarelui

Pentru că de Sărbători am primit mai multe tipuri de făinuri, am fost tare bucuroasă și nerăbdătoare să exprimentez tot felul de pâinici. Aceasta este o pâine neagră, cu semințe de floarea soarelui. Sper să vă placă.

Citește
 

Pâine toast

De câțiva ani buni nu mai cumpărăm pâine.
Eu am și renunțat cu succes la pâine o perioadă destul de lungă, însă de când fac pentru Cireșel, cine se mai poate abține să nu guste măcar sau să o consume când anumite preparate o cer?
În ultima perioadă, cel mai des facem această minunăție de pâine, toast am numit-o noi.
Se menține perfect 3-4 zile la temperatura camerei, în folie alimentară.
Eu o mai și feliez și congelez porții individuale, să avem la nevoie.

Citește
 

Flatbread Din Iaurt cu Oua Prajite

Micul dejun nu trebuie sa fie plictisitor, asa ca va propun aceste painici plate doar cu 2 ingrediente. Avantajul lor este ca se vor prepara foarte repede. Pofta buna!

Citește
 

Mini baghete

În acest weekend am făcut niște mini baghete cu fulgi de secară, la care am folosit și maia de secară integrală, uscată, pe care voiam de ceva timp să o testez.

Citește
 

Pâine cu secară

Ne place foarte mult cum iese această pâine cu secară, pe care am obținut-o în urma unui experiment cu maiaua uscată de secară. Voi o folosiți?

Citește