Categorie: Pâine

Blat de pizza pufos

O pizza de casă cere neapărat un blat de pizza pufos, bine crescut, moale la interior și crocant la exterior. Un aluat de pizza reușit se traduce în primul rând prin textură, mod de coacere și gust. Este foarte important ca aluatul de pizza să fie copt în interior și să nu rămână cleios, să nu fie nici foarte subțire, dar nici foarte gros, să fie ușor crocant, dar nu tare.

Citește
 

Covrigei de casa

Esti dependent de covrigii deliciosi pe care-i iei dimineata, in drum spre munca? Incearca o reteta simpla de covrigi de casa cu cascaval si garantat vei rari drumurile la covrigarie!

Citește
 

Foccacia cu rozmarin si rosii uscate

Prima reteta din aceasta noua serie este o focaccia cat se poate de decadenta – probabil reteta pe care mi-ati cerut-o de cele mai multe ori. Este cea mai delicioasa foccacia pe care am facut-o pana acum.

Citește