Categorie: Rețete Cină

Hummus cu roşii uscate

Hummus-ul este perfect pentru vegani, în perioadele de post, la o mică reuniune cu prietenii (servit alături de bastonaşe de legume crude şi lipii de casă), ca mic-dejun, prânz ori cină.
Varianta mea preferată trebuie să fie cea cu ardei copţi – asta pentru că iubesc orice preparat cu ardei copţi, dar după ce am încercat o porţie de hummus cu roşii uscate, mi-am dat seama că primul loc în top poate fi ocupat de ambele rețete.

Citește
 

Chiftele vegetale cu ciuperci

Acum ceva timp am pregătit aceste chiftele vegetale cu ciuperci.
În ultima perioadă am tot făcut diverse preparate complet vegetale, întrucât sunt zile în care eu nu consum carne, ouă și lactate.
Spre surprinderea mea, le iubește chiar și Cireșel, care nu este fan linte verde.
Din cantitățile menționate mai jos ies în jur de 50 de chifteluțe. Dacă vreți să faceți mai puține, înjumătățiți cantitățile.
Eu prefer să fac o cantitate mai mare, întrucât se păstrează perfect la congelator.

Citește
 

Burgeri vegetali

Săptămâna trecută am făcut niște burgeri vegetali care l-au cucerit chiar și pe Cireșel, deși îi pregătisem în mod special pentru mine. Bine că am făcut mai mulți!
Am mai avut 4 bucăți și pentru azi. S-au păstrat perfect la frigider, în casoletă ermetică, timp de 4 zile.

Citește