Categorie: Rețete cu Brânză

Parmigiana

Un preparat italian, realizat cu vinete, mozzarella, parmezan si sos de rosii. Acest fel de mancare este ideal pentru o cina perfecta.

Citește
 

Yorkshire pudding cu spanac si cas afumat

Yorkshire Pudding este un preparat foarte usor de facut si extraordinar de delicios, schepsisul fiind rapiditatea manevrarii: trebuie sa te misti fasnet, altfel se pleosteste budinca. Este o reteta minunat de versatila, putand sa o adaptezi usor dupa gusturi si preferinte (daca te-ai indragostit de ea in varianta sarata, experimenteaz-o si cu fructe proaspete si ciocolata). Baza avand putine ingrediente si foarte usor accesibile, topping-urile sunt limitate doar de imaginatia ta! Eu iti propun o varianta de care nu ma satur absolut deloc si cu care poti impresiona (foarte lejer) musafirii, prietenii sau familia. Spor la treaba!

Citește
 

Pască împletită

Acum doi ani am pregătit pască împletită cu brânză dulce, într-un mod diferit de ce am mai pregătit altă dată. A ieşit peste aşteptările mele, am rezistat cu greu să nu ciugulesc din ea până a doua zi, iar felul cum s-a bucurat naşa mea de ea, când i-am dăruit-o, m-a bucurat şi mai tare.

Citește
 

Saratele cu telemea

Saratelele sunt o modalitate buna de a nu irosi resturile de branza. O reteta usoara care poate fi preparata impreuna cu cei mici sub diferite forme.

Citește