Dovlecelul este unul dintre legumele preferate si este folosit foarte des in bucataria noastra.
Dovlecelul este unul dintre legumele preferate si este folosit foarte des in bucataria noastra.
Tabouleh este o salata din bucataria araba si mai ales a bucatariei libaneze. Ca si ingrediente principale sunt rosiile si patrunjelul in cantitate mare. Eu am ales sa o adaptez putin gusturilor romanesti, cu branza, susan alb si negru si ardei gras.
Vinetele sunt vedetele acestui sezon si trebuie sa profitam de ele cat mai mult. Iata o modalitate simpla si delicioasa de a le gati: crestate, la cuptor, cu rosii, mozzarella si capere. Va recomand cu drag aceasta combinatie.
Chiar si cei ce nu sunt prieteni cu sfecla rosie vor adora aceasta ciorba. Va spun din proprie experienta
O rețetă pe care o pregătesc cel mai des pentru micul dejun și care îmi amintește mereu de copilărie.
Cous-cous-ul cu legume este o alternativă mai rapidă a clasicului orez cu legume. Este foarte versatilă, puteți scoate sau adăuga legume după preferințe. Se face foarte repede, este gustos și sănătos.
O rețetă extrem de simplă și gustoasă, perfectă ca și garnitură sau pentru zilele de post
O reteta din bucataria turceasca super rapida si plina de arome.
Unele dintre cele mai cremoase pasta cu ciuperci pe care le-am facut, dar si cele mai gustoase.
O reteta rapida si foarte gustuasa. Credeti-ma morcovii acestia copti sunt divini.